2 aylık bir kuş hediye geldi dışkısı poposuna yapışıyordu bağırsak enfeksiyonu dediler probiyotik verdim pirinç suyu ekledim suyuna dün fark ettim kafesin altındaki peçeteyi yemiş biraz bugün dışkısı sadece su şeklinde ne yapmalıyım
Geç kalmışsınız.Bu şekilde dışkısı
Evet yem yiyor canlı o yüzden bende ilaç vermedim şimdi dışkısını yaptı bu şekilde etrafında sümüksü bir yapı var sankiKafanıza göre ilaç kullanmayın lütfen kul yem yiyor mu?
Başka bir şehirden geldi belki biraz üşümüştür dedim kafesinin etrafı sarılı peçete yediği için olabilir mi sizceCevabınız için teşekkür ederim şimdi de bu şekilde dışkısı etrafım
Evet yem yiyor canlı o yüzden bende ilaç vermedim şimdi dışkısını yaptı bu şekilde etrafında sümüksü bir yapı var sanki
Evet dediğiniz gibi oldu şimdi normal dışkısı çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızİdrarı olabilir. Tek bi dışkıdan yorum yapmak doğru olmaz. Çok sorunlu gözükmüyor dışkı. Eve yeni gelen kuşlarda olur böyle şeyler 1 2 gün boyunca her dışkısı bozuksa sprun vardır.
Rica ederim. Ama peçete yemesine izin vermeyin.Evet dediğiniz gibi oldu şimdi normal dışkısı çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Şimdi kalın karton koydum bunu yiyemedi şuanlık iyi görünüyor çok teşekkür ederizRica ederim. Ama peçete yemesine izin vermeyin.