Ö Ömer Can Yeni Üye Katılım 8 Eyl 2018 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 11 Eyl 2018 #1 Merhaba arkadaşlar . Kafes fiyatları oldukca pahalı bende 3 tarafı strafor ön taraf tel olucak strafordan kafes yapmak istiyorum bir zararı olur mu .
Merhaba arkadaşlar . Kafes fiyatları oldukca pahalı bende 3 tarafı strafor ön taraf tel olucak strafordan kafes yapmak istiyorum bir zararı olur mu .
MeHeDe Onursal Üye Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 2,587 Tepkime puanı 774 11 Eyl 2018 #2 Ömer Can' Alıntı: Merhaba arkadaşlar . Kafes fiyatları oldukca pahalı bende 3 tarafı strafor ön taraf tel olucak strafordan kafes yapmak istiyorum bir zararı olur mu . Genişletmek için tıkla ... Straforda genelde kemirme sorunu yaşanıyor
Ömer Can' Alıntı: Merhaba arkadaşlar . Kafes fiyatları oldukca pahalı bende 3 tarafı strafor ön taraf tel olucak strafordan kafes yapmak istiyorum bir zararı olur mu . Genişletmek için tıkla ... Straforda genelde kemirme sorunu yaşanıyor
A albinom22 Emektar Üye Katılım 9 Tem 2018 Mesajlar 1,709 Tepkime puanı 390 11 Eyl 2018 #3 Çıta bul. Hazır tel al menteşe kapılü kafes yap oyle daha iyi olur izgarada yaparsin