Mustafa bayrak
Paylaşımcı Üye
Muhabbet kuşuna genel tüy bakım bit spreyi gibi onereceğiniz sprey varsa linkini atarsanız sevinirim
Bit spreyi almadan önce kafes tabanına kağıt havlu koyun şayet dış parazit varsa düşer ve görürsünüz.Bence herhangi bir parazit yokken ilaç kullanmanız gerekmez parazit durumlarındada damla şeklinde kullaılanlar da var ihtiyaç durumunda.tamamdır ozaman 2 3 gün sonra alabilirim teşekkür ederim
Koruma amaçlı kullanan insanlar var 2-3 ayda bir sıkan ama ben henüz hiç kullanmadm.Tek kuş bakıyorum kafes temizliğine ve hijyenine dikkat ediyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım 2,5 senedir.Siz bilirsiniz yaniyaza geliyoruz dikkatlı olmamız lazım elimde bulunsun bir aralat varsı bit sorunu ayda 1 onlem olarak sıksam problem çıkarmı
Hımmm o zaman siz haklısınız tedbirli olmak lazım çok.Ben yaşamadığım için bilmiyorum siz size en uygun olanı uygulayın.tamamdır bu akşam tekrar kontrol edicem var ise alıyım yoksa almıyım Bende hişyene çok dikkat ediyorum ama aldıgım petshoptan bitli geldi yaramaz ve bu bit çilesi çok zor bitiyir evin bazı yerlerinde oluyordu onların lavraları felan çok ugraştık Meşakatli iş.
Agresif olmadı keyfi yerinde çünkü çok ilgiliyiz.Eş almak bence profesyonellik gerektiriyor çünkü bakımları,sağlıkları kolay değil..Çokça ilgiyle üstesinden geliyoruz.cevaplarınız için sağolun konuyla alakasız bir şey sorucagım siz tek 2,5 yıldır beslediğiniz muhabbett kuşu vaarmış eş almamışsınız peki bu durumla nasıl baş ettiniz çünkü çiftleşmeyen kuşlar agrasif felan oluyor yani siz ne yaptınız bu konuda
Tamamdır kuşunuz dişimi erkrkmi acabaAgresif olmadı keyfi yerinde çünkü çok ilgiliyiz.Eş almak bence profesyonellik gerektiriyor çünkü bakımları,sağlıkları kolay değil..Çokça ilgiyle üstesinden geliyoruz.
Sağolun temiz bakıyoruz Allah izniyle bsry olmazEvde beslenen ve düzenli kafes temizliği yapılan kuşta ne bit olur ne parazit. Boşuna para vermeyin.
Erkek az önce uykuya gitti akşamlarl boş odaya alıyorum uykusunu alması için.Tamamdır kuşunuz dişimi erkrkmi acaba
Ben bunu almıştım memnunumMuhabbet kuşuna genel tüy bakım bit spreyi gibi onereceğiniz sprey varsa linkini atarsanız sevinirim
Yazdıklarınızı okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissettim oğlum eylül ayında balkondan pıtı pıtı içeri girdi o zamandan beri evladım gibi asla ilgiyi eksik etmiyorum 24 saat onunlayım desem yeridir ailemizin bir ferdi bende az önce odasına götürdüm uyuması için allah onlara uzun ömürler versin o benim her şeyimErkek az önce uykuya gitti akşamlarl boş odaya alıyorum uykusunu alması için.