barısalgın
Meraklı Üye
poposunu sürekli kalamar kemiğine tüneğe sürtüyor acaba sorunu ne yardımcı olabilir misiniz üstadlar arkadaşlar
ama çok erkennBüyük ihtimal çiftleşmek istiyor
Deneme yapıyordur sadece ama bazen bazı kuşlar erken de giriyor o dönemeama çok erkenn
çok teşekkürler içim rahatladıDeneme yapıyordur sadece ama bazen bazı kuşlar erken de giriyor o döneme
Rica ederim büyümüştür Eminimçok teşekkürler içim rahatladı
atayım fotograflarını büyüdü serseri oldu resmen ya sizinkiler ne alemdeRica ederim büyümüştür Eminim
Evet atın da bir bakayım bizimkiler aynı büyüdüler bir çift daha edindim toplam 4 kuş ile yola devam diğer çiftin altında yumurtalar var inşallah çıkıcak bir kaç güneatayım fotograflarını büyüdü serseri oldu resmen ya sizinkiler ne alemde
ne güzel ya en son konuşturuyorduk keretayı baba olacak baksanıza maşallah hayırlı olsun çok güzel bi his olmalıEvet atın da bir bakayım bizimkiler aynı büyüdüler bir çift daha edindim toplam 4 kuş ile yola devam diğer çiftin altında yumurtalar var inşallah çıkıcak bir kaç güne
Evet güzel Bi his bakalım neler olucak her gün heyecanla bekliyoruzne güzel ya en son konuşturuyorduk keretayı baba olacak baksanıza maşallah hayırlı olsun çok güzel bi his olmalı
http://www.imgim.com/2102inciw9329486.jpgatayım fotograflarını büyüdü serseri oldu resmen ya sizinkiler ne alemde
heyt tosuna bak ya nasıl da büyümüşEvet güzel Bi his bakalım neler olucak her gün heyecanla bekliyoruz
maşallahhhhhheyt tosuna bak ya nasıl da büyümüş
Maşallah nasıl da güzel olmuş öyle gerçi bebekliği de çok tatlıydı
Teşekkür ediyor sizemaşallahhhhh
teşekkür ederiz efenim fakat aşırı yaramaz çok serseri ben bile artık eş almayı düşünüyorum ona konustugu haldeMaşallah nasıl da güzel olmuş öyle gerçi bebekliği de çok tatlıydı
temiz arkası her gün kontrol ediyoruz teşekkürler hemen bakıyorumPoposunda Dışkı Olabilir. Eğer Varsa Hayvan İshal Olmuştur.
Ayrıca Yardımınızı Bekliyorum;
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/muhabbet-kusu-cinsiyeti.56657/
Almalısınız bu duygu tarif edilemezteşekkür ederiz efenim fakat aşırı yaramaz çok serseri ben bile artık eş almayı düşünüyorum ona konustugu halde