Solunum sıkıntısı

bulut.bus

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum da solunum sıkıntısı var veterinerin verdiği ilaç işe yaramadı. Elimde devamisin adında bi antibiyotik var bunu vermeyi denemeli miyim? Dozu ne kadar olmalı? Ayrıca kuşum tüy değişimin de bi zararı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
Kuşunuzda gördüğünüz tüm belirtileri yazar mısınız? Ve güncel videosunu paylaşın. Son yaptığı dışkılarının fotoğrafını da görelim. Kuyruk sekmesi falan var mı videoya kaydedin tünekte dururken.
Video için streamable.com veya youtubeyi, foto için hızlıresim com sitesini kullanabilirsiniz. Buraya linki atın.

Merhaba,
Kuşunuzda gördüğünüz tüm belirtileri yazar mısınız? Ve güncel videosunu paylaşın. Son yaptığı dışkılarının fotoğrafını da görelim. Kuyruk sekmesi falan var mı videoya kaydedin tünekte dururken.
Video için streamable.com veya youtubeyi, f

oto için hızlıresim com sitesini kullanabilirsiniz. Buraya linki atın.
Öncelikle şunu söyleyeyim bir arkadaşıma emanet etmiştim kuşları şehir dışında olacağım için sonra eve getirdiğimde halsiz olduklarını gördüm ikisininde. Kuyrukları hareket ediyordu videodaki gibi. Bi kaç kez burun deliklerinde şeffaf sıvı gördüm ama sürekli akıntı olmadı. Ve bazen ağız şapırdatır gibi sesler çıkarıyorlar. Ama ikisininde iştahı yerinde kafesten çıkınca çok hareketliler. Yinede veterinere götürdüm o da solunum sıkıntısı diyip ilaç verdi söylediği gibi kullanalı bi hafta oldu ama durumları bu şekilde hala. Kafeste kalamar kemiği vs hep var vitamin ve probiyotik takviyesi de sağlıyorum. Beyaz olanın kalbi çok hızlı atıyor. Video şu şekilde

İkisinin de dışkısı bu şekilde,
[url=https://hizliresim.com/2jlj125][/URL]

Linkler açılıyordur umarım

Son düzenleme:
Veterinerin verdiği ilaç neydi ? Ne kadar suya ne kadar ilaç katarak verdiniz ?

Veterinerin verdiği ilaç neydi ? Ne kadar suya ne kadar ilaç katarak verdiniz ?
İlacın adını bilmiyorum bi kaç şey karıştırıp şırıngayla çekti verdi antibiyotik olduğunu söyledi. 5 gün boyunca suluğuna damlattım iki damla şeklinde 6. Gün ilacı kesip probiyotik vermemi istedi.

Hocam özellikle de kışın tam suluğa 2 damla çok çok az bir dozdur. Bu veterinerler beni deli ederler sonunda. Beyaz kuşun ağzına 1 damla damlatın hemen. Sonra sularına çeyrek suluğa 3 damla katarak verin. Suluğu şimdi alın 3 saat sonra ilaçlı suyu hazırlayın.

Hocam özellikle de kışın tam suluğa 2 damla çok çok az bir dozdur. Bu veterinerler beni deli ederler sonunda. Beyaz kuşun ağzına 1 damla damlatın hemen. Sonra sularına çeyrek suluğa 3 damla katarak verin. Suluğu şimdi alın 3 saat sonra ilaçlı suyu hazırlayın.
Teşekkür ederim, peki bunu yine beş gün boyunca yapmalı mıyım?

Size önerim eczaneden teifuculan bulamazsanız mikostatin alın. Eve gelir gelmez her birinin ağzına 1 damla damlatın. Antibiyotikle beraber devam edelim bu ilaca da beyaz kuş kritik durumda kurtarmaya çalışalım.
3 saat sonraki çeyrek suya 3 damla antibiyotik 4 damla da yeni ilaçtan katarak verin.

Son düzenleme:
Geri