hatice1 Paylaşımcı Üye Katılım 25 Ara 2017 Mesajlar 627 Tepkime puanı 257 20 Ağu 2019 #21 d_ogukan' Alıntı: çok üzücü. o kadar kötü de görünmüyordu aslında. bu arada güvercin değil. kumru Genişletmek için tıkla ... Biliyorum kumru olduğunu sonradan anladim. Kursagindan belliydi zaten aşırı şiş ve sertti.
d_ogukan' Alıntı: çok üzücü. o kadar kötü de görünmüyordu aslında. bu arada güvercin değil. kumru Genişletmek için tıkla ... Biliyorum kumru olduğunu sonradan anladim. Kursagindan belliydi zaten aşırı şiş ve sertti.
Yusuf Kürşat AKKUŞ Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2013 Mesajlar 11,638 Tepkime puanı 1,112 20 Ağu 2019 #22 üzgünüm atmaca vurmuş olabilir o halde
hatice1 Paylaşımcı Üye Katılım 25 Ara 2017 Mesajlar 627 Tepkime puanı 257 20 Ağu 2019 #23 Yusuf Kürşat AKKUŞ' Alıntı: üzgünüm atmaca vurmuş olabilir o halde Genişletmek için tıkla ... Sanırım şok geçirmek ölüme sebep oluyor bu kuşlarda yoksa açık yarasi yoktu.
Yusuf Kürşat AKKUŞ' Alıntı: üzgünüm atmaca vurmuş olabilir o halde Genişletmek için tıkla ... Sanırım şok geçirmek ölüme sebep oluyor bu kuşlarda yoksa açık yarasi yoktu.
Yusuf Kürşat AKKUŞ Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2013 Mesajlar 11,638 Tepkime puanı 1,112 20 Ağu 2019 #24 hatice1' Alıntı: Sanırım şok geçirmek ölüme sebep oluyor bu kuşlarda yoksa açık yarasi yoktu. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun demekki
hatice1' Alıntı: Sanırım şok geçirmek ölüme sebep oluyor bu kuşlarda yoksa açık yarasi yoktu. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun demekki