Furkan AYDOĞDU Paylaşımcı Üye Katılım 17 May 2013 Mesajlar 437 Tepkime puanı 0 16 Ağu 2013 #1 arkadaşlar kuşumun pisliği daha beyaza dönük bir renk aldı ve sulu sizce isalmi bana isalmiş gibi geldi eğer isalse ne yapmam lazım lütfen yardım edin
arkadaşlar kuşumun pisliği daha beyaza dönük bir renk aldı ve sulu sizce isalmi bana isalmiş gibi geldi eğer isalse ne yapmam lazım lütfen yardım edin
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 16 Ağu 2013 #2 Evet ishal.Suluguna yarım çay kasıgı türk kahvesi koyun 12 saat sonra taze suyla değiştirin.eğer geçmezse tekrar aynı işlemi uygulayın
Evet ishal.Suluguna yarım çay kasıgı türk kahvesi koyun 12 saat sonra taze suyla değiştirin.eğer geçmezse tekrar aynı işlemi uygulayın
Furkan AYDOĞDU Paylaşımcı Üye Katılım 17 May 2013 Mesajlar 437 Tepkime puanı 0 16 Ağu 2013 #3 peki kahveyle birlikte aynı suya vitamin atmayayım diymi
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 16 Ağu 2013 #4 atma ishalı geçtikten 1 hafta sonra basla vitamine ve yaz aylarında 2-3 haftada bir vitamin ver belki o yapmıştır ishal
atma ishalı geçtikten 1 hafta sonra basla vitamine ve yaz aylarında 2-3 haftada bir vitamin ver belki o yapmıştır ishal
Furkan AYDOĞDU Paylaşımcı Üye Katılım 17 May 2013 Mesajlar 437 Tepkime puanı 0 16 Ağu 2013 #5 tmm saolun herşey için teşekkürler iyi akşamlar