A arslanalperen Guest 20 Eyl 2014 #1 Bend 8 aylık erkek kuş var buna 2 aylık dişi kuş aldım ilerde eş tutarlar mı?
KORDON Onursal Üye Katılım 2 Tem 2014 Mesajlar 2,125 Tepkime puanı 12 20 Eyl 2014 #2 Tutabilir. Erkek disiyi fazla zorlarsa sorun olur. 5 aylik idealdi. Biraz kucuk gibi.
A arslanalperen Guest 20 Eyl 2014 #3 KORDON' Alıntı: Tutabilir. Erkek disiyi fazla zorlarsa sorun olur. 5 aylik idealdi. Biraz kucuk gibi. Genişletmek için tıkla ... Böyle olması gerekti ki sanmıyorum zorlayacağını kabarıp kafasını falan sallamıyor
KORDON' Alıntı: Tutabilir. Erkek disiyi fazla zorlarsa sorun olur. 5 aylik idealdi. Biraz kucuk gibi. Genişletmek için tıkla ... Böyle olması gerekti ki sanmıyorum zorlayacağını kabarıp kafasını falan sallamıyor
Yusuf Kürşat AKKUŞ Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2013 Mesajlar 11,638 Tepkime puanı 1,112 20 Eyl 2014 #4 Neden böyle olması gerekti o dişi yavruyu ezdirirsiniz o erkeğe ikisine de yazık dişinizi değiştirin derim
Neden böyle olması gerekti o dişi yavruyu ezdirirsiniz o erkeğe ikisine de yazık dişinizi değiştirin derim