yok şişman görünmüyorsun kuş kardeş ancak plastik değil de ahşap tüneğe bassan ayakların daha rahat olur buda benden sana tavsiye. sahibine söyle değiştirsin tüneğini
Yo yoo beyefendi kendisi [emoji1] anladım teşekkür ederim [emoji1]Bence sana şişman diyenler senin fitliğini kıskanıyor dostum Kulak asma sen onlara. Çok yakışıklı ve fit bir delikanlısın. Cinsiyetinizi ayıramadım belki de bir hanım efendisindir Ama fitlik konusunda hemfikiriz
Beyaz tüyler çıkmaya başlamış maşallah.Şöyle bir beyaz kan sahibi olamadım yeşil ve sarı benimkiler hep.Sanki bu erkek gibi duruyor
Bu da cicomuz 3 haftalık [emoji1] Çok çirkefler ama Biri bağırınca hepsi bağırmaya başlıyor aşırı korkuyorum [emoji23]
Beyaz tüyler çıkmaya başlamış maşallah.Şöyle bir beyaz kan sahibi olamadım yeşil ve sarı benimkiler hep.Sanki bu erkek gibi duruyor
Alt rengi beyaz olduğu kesinde mavi renkte karışabilir.Ama bence beyazdan sonra mavi nazar boncuğu gibi güzel duruyor o yüzden çekinik parçalı yavrular daha güzel duruyor.Darısı başımıza artık