Muhabbet kuşum sırtından tüy koparırken bağırıyor, neden olduğunu çözemedik. Kesin bişey söyleyip yardımcı olacak kişi var mı?
Anlatılcak bişeyde yok aslında, sırtını kaşıyo ve tüy koparıyo o tüyü koparırkende bağırıyo canı acıyo sanırım, yara bere bişey yok, şişlik veya göçük bişeyde yokBen de senin ne anlatmaya çalıştığını çözemedim. Anlayıp bana yardımcı olabilicek birisi varmı![]()
Anlatılcak bişeyde yok aslında, sırtını kaşıyo ve tüy koparıyo o tüyü koparırkende bağırıyo canı acıyo sanırım, yara bere bişey yok, şişlik veya göçük bişeyde yok
TeşekkürlerŞimdi olduKuşunda parazit sorunu olabilir. Kuşun ensesine bir damla vilmectin damlat, on gün sonra tekrar bir damla damlat bişeyi kalmaz. Youtube ta vilmectin videosu var oradan izle, ister vilmectini alıp kendin damlat ister veterinere götür o damlatsın
![]()
Yok hayır kopartamam ki kıyamam ben, bağırdığında bile canım çok acıyo sanki benim bi yerim acıyomuş gibiBende sen kopartıyorsun sandım bende vilmectin kullanıyorum ve memnunum
O zaman bi an önce alıp kullanmam lazım benimde, tşkr ederimBende sen kopartıyorsun sandım bende vilmectin kullanıyorum ve memnunum