sindirim sistemi bozukluğu hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Boncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Boncuk

Paylaşımcı Üye
beyler ben kuşumu aldığımdan beri tek yemle besledim.dışkısı sarı ben onu ishal zannettim meğersem sindirim sistemi bozukluğuymuş.ben nasıl önüne geçerim bunun.nasıl düzeltirim.şimdi mama yapıcam olurmu?

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:34 -->-> Daha önceki mesaj 12:12 --

amcalar yardım.

veterinerden sindirim düzenleyici ve antibiyotik iste. 2 güne düzelir.

yemlerini kanarya yemi ile değiştirin. etkisini hemen o gun gösteriyor. yavrumuz hemen toparlıyor. veterinerden de kırmızı sıvı bir ilaç ismini hatırlayamadım enjektörle veriyor hergun suyunu değiştirip suluğuna enjekte ediyorsun 1 ml gr kadar. 3-4 gün kadar uyguluyorsun. biz 2-3 günde atlatmıştık fıstığımla.. geçmiş olsun tekrardan.

vitaform aldım.bir çay kaşığı ucu ilacı tam suluğa koydum.inşallah iyi gelir bu ilaç.kuş ishal bu arada.

birde bu ilacı normal zamanlarda verebilirmiyim.haftada 1 kere falan.birde önerdiğiniz vitamin ilacı hangisi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:28 -->-> Daha önceki mesaj 18:29 --

güncelledim.

antibiyotik sağlıklı kuşlara verilmez. avisol kullanın bence iyileştikten sonra.suyuna çay kaşığı ucuyla kahve koyarsanız ishale iyi gelir.

vitaform iyi geldi gençler.daha zamanı var tam iyileşmesi için.haber veririm

Geri