3 hafta önce aldıgım eş show jumbolar.aldgımdan beri hareketsiz ve ötmüyorlar hiç bişey yapmıyorlar.sadece yem yiip su içiyorlar.24 saat uyku modundalar.veterinere götürdüm bisey bulamadı.nedir bu bilen varmı.1.5 yaşında kuşlar
2. çiftte var onlar baya canlı bunlara göre. ama onlarn kafesi büyük salma kafesKahraman beyin dusuncelerine katiliyorum imkaniniz varsa buyuk bir kafes alin bendede bir cift var genel görus tek ciftle yavru alinamayacağı insallah ikinci bir cifte gerek kalmaz
Kuslari ne zaman aldinizTavsiyeleriniz nedir
Ben zevkine besliyorum bunları ticari diil yani.en basit hangi tür muhabbetten yavru alırım acabahocam belirttiğim gibi o ufak kafeste olmaz onlarada aynı şekilde geniş salma kafes almanız lazım. 60cm lik kafeste duran kuşla 30cm lik binicik kafeste duran kuş bir olurmu hiç... su plastik tüneklerdende her 2 kafeste mutlak kullanın üst vasıf kuş besliyorsanız ona göre ekipman ve takviye ürünler kullanmak lazım sadece yem ve su ile büyüyecek yavru verecek ırk lar değildir show jumbolar...
kuşun fiziği irileştikce haraketi ve enerjisi azalır o yüzden en ideal ev ortamında yavru almak için ırk Çekoslovak ve Yerli kuşlardır. yavruluktan 2çift alınıp beslenir ise 7-8 aylık olduklarında yuvalık takılır ve kısa sürede verim almaya başlanır yaşı dolmadan ilk kuluçkasını tamamlamıs olurlar geneldeBen zevkine besliyorum bunları ticari diil yani.en basit hangi tür muhabbetten yavru alırım acaba