orcunycl
Meraklı Üye
Öncelikle herkese merhaba. Konu başlığından da gördüğünüz gibi kuşumun adı Sherlock. Sherlock ile tanışalı 1 hafta oldu. 4-5 yıl önce Şanslı adında bir kuşum vardı fakat biraz eğitim konusunda problem yaşamıştık biraz da büyük almıştım o yüzden anca Şanslı ile el eğitimini gerçekleştirebilmiştik. Sherlock ile başarılı olmayı umuyorum. Şanslı çok agresif bir kuştu ve bir süre sonra eş istemişti aldığım eşi de döverek öldürdü kendisi. Sonradan yemekten sudan kesilince bende bir kuş çiftliğine vermenin onun için en iyisi olduğunu düşündüm. Kendim kuşlara çocukluktan beri çok bağlıyım o yüzden de Şanslı dan sonra bir kuş edinmeye tekrar cesaret edememiştim. Sherlock u teyzem hediye olarak almış bana özellikle eğitebilmem için yavru ve erkek kuş istemiş işin açıkçası da aldığı pet shop sahibi garantili kuş diyerek vermiş Neyse olayı dağıtmazsak Sherlock ile yeni tanıştık. Arkadaş olma çabasındayız. Aranızda olmaktan da çok mutluyuz (en azından benim için öyle Sherlock u bilemem ) Önceliğim tabiki kuşumun sağlığı ve ondan sonra bana alışıp ufaktan konuşma eğitimi ve ele alışmasıdır. Gerçi konuşmasa da canı sağolsun ben şimdiden çok alıştım ona. Bana gelirsek 25 yaşında Isparta'da matematik bölümü öğrencisiyim. Sizlerin de yardımıyla Sherlock u eğitmek istiyorum. Forumu aktif olarak takip edicem. Sizlerden de önerileri alabilirim. Öncelik olarak kuşumuza forumda tavsiye edilen avivit toz vitamin aldım ve gaga taşı aldım. Şimdilik kuş yemiyle besleniyo ama zaman zaman besin takviyeleri de yapıcam. Kuş kumu koymayı düşünüyorum yemine. Basit bir salıncak ta eğlenceli olabilir diye umuyorum. Yanlış olduğum yerleri uyarırsanız çok sevinirim. Herkese minik arkadaşlarıyla iyi günler dilerim.