U UygarTPC Yeni Üye Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Pazar saat 06:52'de #1 Arkadaşlar selam benim 1 yaşında dişi sevda papağınım var neredeyse 6 aydır bizimle ve aldığımızdan beri sulu dışkı yapıyor normal midir acaba ?
Arkadaşlar selam benim 1 yaşında dişi sevda papağınım var neredeyse 6 aydır bizimle ve aldığımızdan beri sulu dışkı yapıyor normal midir acaba ?
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,777 Tepkime puanı 3,891 Pazar saat 13:07'de #2 Kafes tabanına kağıt havlu serip düzenli dışkı fotoğraflarını paylaşın bakalım.
BeautiBird Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 4,058 Tepkime puanı 1,073 Pazar saat 21:26'de #3 UygarTPC' Alıntı: Arkadaşlar selam benim 1 yaşında dişi sevda papağınım var neredeyse 6 aydır bizimle ve aldığımızdan beri sulu dışkı yapıyor normal midir acaba ? Genişletmek için tıkla ... Foto paylaşın. İshal birçok hastalığın belirtisi olarak çıkar bu arada bilginiz olsun.
UygarTPC' Alıntı: Arkadaşlar selam benim 1 yaşında dişi sevda papağınım var neredeyse 6 aydır bizimle ve aldığımızdan beri sulu dışkı yapıyor normal midir acaba ? Genişletmek için tıkla ... Foto paylaşın. İshal birçok hastalığın belirtisi olarak çıkar bu arada bilginiz olsun.