Ses

bukeu

Yeni Üye
Muhabbet kısımda yeni farkettigim ses geliyor sesi birakacagim alta kendisi tüy değiştirme döneminde bide dışkısı katı ancak etrafında sıvı yayılmış birşey var o nedir yardım için beklemedeyim.

Attığınız sesi duyamadım maalesef. Kuyruk sekmesi de var mı kuşta ? Kuşun videosunu ve net dışkı resmi paylaşın

Kuyruk sekmesi var veterinere götürdüm enfeksiyon varmış yağrın akşam ilaç tedavisine başlayacağım

Kuyruk sekmesi var veterinere götürdüm enfeksiyon varmış yağrın akşam ilaç tedavisine başlayacağım

Enfeksiyon ilerlemeden tedaviye başlayın. 1 gün bile önemlidir.

Tam suluğa 0.1 ml damlatıyorsanız bu oran azdır. Yarım suluğa o kadar damlatın derim.

Kuşun dahahizli iyileşmesi için sizce ne yapmalıyım?

Kuşun bi görüntüsü dışkılarını falan paylaşın da bakalım duruma. Gittiğiniz veteriner kanatlı hekimi mi onu da sorayım?
Foto için hızlıresim com,
Video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Video ve dışkılar güncel ve net olsun.

Kuşun bi görüntüsü dışkılarını falan paylaşın da bakalım duruma. Gittiğiniz veteriner kanatlı hekimi mi onu da sorayım?
Foto için hızlıresim com,
Video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Video ve dışkılar güncel ve net olsun.
Kanatlı hekimi video ve fotoğraflari atacağım

Veterinerin teşhisi yanlışmış demekki. Kullandığınız ilaç işe yaramamış. Çok hızlı ve saallama öneri yapmak zorundayım kuş çok kötü çünkü çok az vakti var. Eczaneden flagyle ve mikostatin veya trifuculan alın. Eve getirir getirmez ağzına 1 damla flagyle 3 saat sonra da mikostatin damlatın suyuna da çeyrek suluğa 6 damla her bir ilaçtan katın.

Dediğinizi yapmaya çalışacağım dün hiriltisi bitmişti eski nesesina kavusmustu derken diski olayı çıktı

Yarından itibaren 5 gün suya katmaya devam edin. Ağzına damlatmanıza gerek yok. Suyuna probiyotik de katın mutlaka.

Geri