Resul OZYAMAN
Emektar Üye
01 - Irkı: Cekeoslavak Tepeli
02 - Cinsiyeti: Dişi
04 - Yaşı: 5-6 Aylık
05 - Sağlık Durumu: Maşallah Çok güzel
06 - Bilezik No: Takmadık
07 - Fiyatı: 150
08 - Geçerlilik Tarihi: 01/10/2015 Kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul / Esenler
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden
11 - İrtibat Telefonu: 05443419942
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: Her Zaman
13 - Açıklamalar:MAŞALLAH Kuş Çek iriliğindedir Kuşu üretici abimden aldım tkf üreticisi Normalde kimseye kuş satmıyor kendine ayırdğı kuşudur satmadığı için ve kendine ayırdığı için bilezikte takmadı kuşu piyasadaki yerli dandik kuşlarla asla karıştırmayın kuş yeterli bakım olduğunda 2 ay sonra yumurtlar millet dişiyi 1 - 2 yaşında satar niye çünkü 1 -2 yaşındaki kuşun perti çıkmıştır 8 kere kuluçka geçirmiş kuştan daha nereye yavru alıyorsun bu kuşu 150 tl ye aldım kar felan etmiyorum normalde asla ama asla satmam motor alıcağım için. kuşun kanı çok sağlam anne baba ve onların kide full tepeli kanı mükemmel. Bu arada kuş şu an tüyde tüyden çıkınca on numara olacaktır.
02 - Cinsiyeti: Dişi
04 - Yaşı: 5-6 Aylık
05 - Sağlık Durumu: Maşallah Çok güzel
06 - Bilezik No: Takmadık
07 - Fiyatı: 150
08 - Geçerlilik Tarihi: 01/10/2015 Kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul / Esenler
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden
11 - İrtibat Telefonu: 05443419942
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: Her Zaman
13 - Açıklamalar:MAŞALLAH Kuş Çek iriliğindedir Kuşu üretici abimden aldım tkf üreticisi Normalde kimseye kuş satmıyor kendine ayırdğı kuşudur satmadığı için ve kendine ayırdığı için bilezikte takmadı kuşu piyasadaki yerli dandik kuşlarla asla karıştırmayın kuş yeterli bakım olduğunda 2 ay sonra yumurtlar millet dişiyi 1 - 2 yaşında satar niye çünkü 1 -2 yaşındaki kuşun perti çıkmıştır 8 kere kuluçka geçirmiş kuştan daha nereye yavru alıyorsun bu kuşu 150 tl ye aldım kar felan etmiyorum normalde asla ama asla satmam motor alıcağım için. kuşun kanı çok sağlam anne baba ve onların kide full tepeli kanı mükemmel. Bu arada kuş şu an tüyde tüyden çıkınca on numara olacaktır.

Son düzenleme: