yeşil kuş ilana dahil değildir
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim yerlerinde durmuyorlar dursalar aslında daha güzel resimlerini çekeceğim ama durmuyorlar. Teşekkür ederim henüz kimse talip çıkmadıdün açtığınız konunuzu görmüştüm ve yorum yapmıştım yavrularınız çok güzelmiş bukadar güzel olacaklarını beklemiyordum. yavrularınızın kısa sürede satılabileceğini düşünüyorum. böyle güzel ve kaliteli yavrular çıkaran eşleriniz olduğu için şanslısınız. yakın olsaydık gözüme kestirdiğim 1-2 tanesi var onları kaçırmazdım. bu kuşlar için de fiyat oldukça makul düzeyde. hayırlı satışlar.
5 yavrununda anne babası bu bir tane mor sarıyüz yavru var onunda anne babası bu kuşlaryavruları çok beğendim bende bebek bekliyorum şu sıralar eli kulağında.. bu güzel yavruların anne ve babası ne renkler? elinizde ana babanın fotoğrafı varmı?_ varsa bana gönderebilirmisiniz? profil fotoğrafındakilermi? sadece meraktan soruyorum hani benim de parçalı çıkma ihtimali olurmu acaba diye merak ediyorumda.. baba parçalı anne mavi benim
Evet anlaşamadılar bir türlü yavru alamadık başka eşe attım hemen yumurtladı demek ki elektrikleri tutmadı 2. Kuluçkasını geçirdi cremio dişi bu delikanlı da eşiyle 3. Kuluçkasında şuanHocam hayırlı satışlar olsun delikanlı büyümüş baba bile olmuş maşallah yavru halini biliyorum foruma atmıştiniz onun cremio bir eşi vardı ona ne oldu ?
TeşekkürlerMaşaallah hayırlı sahiplendirmeler
Hayırlısı olsun hocam inşâAllah maşallah sevindim sizin adınıza güzel yavrular da gelmiş maşallah. Cremio dan nasıl yavrular geldi hocam ? Onun eşi hangi renk ? Resim atarsanız memnun olurumEvet anlaşamadılar bir türlü yavru alamadık başka eşe attım hemen yumurtladı demek ki elektrikleri tutmadı 2. Kuluçkasını geçirdi cremio dişi bu delikanlı da eşiyle 3. Kuluçkasında şuan
Sarı yeşil parçalı bi çek kuşla eş tuttu cremio olan. parçalı yeşil, parçalı sarı,düz Klasik yeşil,sarı spangel,yeşil spangel yavrular verdi. Yavruların boyutu irilik olayı baya iri kalıplı oldu. 1. Resimde gözüküyor yeşil bir kuş varya o cremionun yavrusu ve henüz 3 aylık yanındakiler de 5 aylık boyut farkı gözüküyor sanırım biraz Resimleri şuan yok ama en kısa sürede paylaşırım hocamHayırlısı olsun hocam inşâAllah maşallah sevindim sizin adınıza güzel yavrular da gelmiş maşallah. Cremio dan nasıl yavrular geldi hocam ? Onun eşi hangi renk ? Resim atarsanız memnun olurum
Maşallah hocam aynen ırilik farkı var. Bekliyoruz kısa vakitte bereketli üretimler bende askerdeyim sadece 1 takım kaldı şuan askerden sonra devam inşâAllahSarı yeşil parçalı bi çek kuşla eş tuttu cremio olan. parçalı yeşil, parçalı sarı,düz Klasik yeşil,sarı spangel,yeşil spangel yavrular verdi. Yavruların boyutu irilik olayı baya iri kalıplı oldu. 1. Resimde gözüküyor yeşil bir kuş varya o cremionun yavrusu ve henüz 3 aylık yanındakiler de 5 aylık boyut farkı gözüküyor sanırım biraz Resimleri şuan yok ama en kısa sürede paylaşırım hocam
Hayırlı teskereler hocamMaşallah hocam aynen ırilik farkı var. Bekliyoruz kısa vakitte bereketli üretimler bende askerdeyim sadece 1 takım kaldı şuan askerden sonra devam inşâAllah