Elma sirkesi kullanmanıza gerek yok. Faydalı olup olmadığı tartışmalı bir konu. Sarımsak yağı kullanılabilir.Merhaba..Kanatlioil den sarimsak yaği aldim ama henuz kullanmadim.Kullanimi faydali mi yoksa zararli mi faydaliysa ne sıklikla kullanmaliyim.Elma sirkesi kullanimi hakkinda da bilgi verebilir misiniz
Cok sağolun. Iyi ki varsinizElma sirkesi kullanmanıza gerek yok. Faydalı olup olmadığı tartışmalı bir konu. Sarımsak yağı kullanılabilir.
Rica ederim. Ürün talimatında yazan dozda kullanın ama. Fazla doz vermeyin.Cok sağolun. Iyi ki varsiniz
Bir sey daha sormak istiyorum..rutin olarak kullandigim probiyotik ve vitamin..bunlarin disinda duzenli kullanmam gereken bisi var mi..iyot damlasi mesela duzenli kullanilmasi gereken bisi miRica ederim. Ürün talimatında yazan dozda kullanın ama. Fazla doz vermeyin.
elimde iyot yok aslında alıcam ne almalıyım.kanatlıoil den probiyotik aldım ama hiç sıvı kullanmadım şimdiye kadar suluğa ne kadar koymalıyım.Benim kuşumun başka bir problemi daha var.Öğürme hareketi yapıyor aylardır nadir de olsa, ama kusmuyor. Veteriner solunum sıkıntısı diyerek antibiyotik vermişti aylar önce ama kanatlı veterineri değildi benim de cahilliğime geldi o dönem çok da anlamıyordum.Bu öğürme hareketi nadir de olsa devam edince kanatlı veterinerine götürdüm, o bunun kur hareketine benzediğini elime yaptığını söyledi.kulak burun kamerayla baktı her yerine dinledi kalp sesinden başka bir ses duymadığını söyledi.Bu sabah yine o öğürme hareketini yaptı ama aynı zamanda başıyla oynadığı taklit yaptığı zamanlardaki gibi hareketler yaparakElinizdeki iyot %5 lik mi %2 lik mi ?
Dışkılarda bir sıkıntı yok. Öğürme dediğiniz de kur kusması. Muhtemelen size yakın olduğu zamanlarda yapıyordur. Sizi eş olarak benimsemişBu 3 ay onceki goruntusu ögururken
Aa gercekten mi bende ona bir parça aşiğım duygularimiz karşılıkliDışkılarda bir sıkıntı yok. Öğürme dediğiniz de kur kusması. Muhtemelen size yakın olduğu zamanlarda yapıyordur. Sizi eş olarak benimsemiş
Davetiyenizi forumda paylaşın mutlaka geliriz veya bir çelenk gönderirizAa gercekten mi bende ona bir parça aşiğım duygularimiz karşılıkli
Dİşi mi erkek mi onu bile bilmiyorumDavetiyenizi forumda paylaşın mutlaka geliriz veya bir çelenk göndeririz
Erkek erkek korkmayınDİşi mi erkek mi onu bile bilmiyorum