2-3 gündür böyle kabarık duruyor uçuyor hep veterinere götürüyoruz artık para kalmadı yem değişikliği yaptık 2 hafta oldu veteriner anlamıyor buradaki iş yardımcı olabilirseniz çok sevinirim daha önce muhabbet kuşumu kaybettimPanreas, karaciğer veya böbrek rahatsızlığı var. En yüksek ihtimal pankreas.. Ne zamandan beri bu şekilde dışkılıyor ? İlk yapmanız gereken çeyrek suluğa mercimek tanesi kadar katarak, verin. 2 gün gözlemleyelim vereceği tepkiye göre. Veteriner görmeli veya imkan yoksa tedavi için birşeyler öneriririz.
Pankreoflat ilacını alın pirinç tanesi kadar kırın suluğa koyun. Beş gün boyunca içsin. Kirdiginiz tableti atmayın, peceteye sarın ertesi gün tekrar kullanırsınız. Kafeste her su 5-6 saat kalsın. Çekirdek vermeyin2-3 gündür böyle kabarık duruyor uçuyor hep veterinere götürüyoruz artık para kalmadı yem değişikliği yaptık 2 hafta oldu veteriner anlamıyor buradaki iş yardımcı olabilirseniz çok sevinirim daha önce muhabbet kuşumu kaybettim
Etkili olur mu geçer mi ölmesini istemiyorumPankreoflat ilacını alın pirinç tanesi kadar kırın suluğa koyun. Beş gün boyunca içsin
Attığınız dışkı pankreas enzim eksikliği gibi duruyor. Bir de bu beyaz dışkı kuruyunca böyle çimento gibi sert oluyor mu?Etkili olur mu geçer mi ölmesini istemiyorum
Şimdi baktım çok sert değil dokusuAttığınız dışkı pankreas enzim eksikliği gibi duruyor. Bir de bu beyaz dışkı kuruyunca böyle çimento gibi sert oluyor
Yumuşak ama çok değilŞimdi baktım çok sert değil dokusu
Size önerebilecegim bu var bir tek. Bir de isterseniz üç gün üst üste probiyotik kullanın. Geçmezse pankreoflat başlarsınızYumuşak ama çok değil
Dün akşam başladık ilaca dışkısı böyle güncel olarak düzelme var mı?Size önerebilecegim bu var bir tek. Bir de isterseniz üç gün üst üste probiyotik kullanın. Geçmezse pankreoflat başlarsınız
İlerleme var hocam. Bence bir süre devam etsin bu ilaca faydası olmuş. Gazı alınmış maden suyunu da bana kalırsa ilacın 6. günü yarı yarıya suyla karıştırarak kullanın. Dehidrasyon sorununu halleder. Hatta daha da güzeli elektrolit kullanmaktır ama o yoksa maden suyu da işe yarar. Maden suyundan sonra 3 gün yine ilaç sonra bir gün yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat katın.Şimdilik yok siz ilacı beş gün kullanın. Günlük olarak dışkı paylaşımı yapın. Birlikte bakalım
Hocam bir tanesi beyaz hala ondan dedim ama işe yarayacağına eminimİlerleme var hocam. Bence bir süre devam etsin bu ilaca faydası olmuş. Gazı alınmış maden suyunu da bana kalırsa ilacın 6. günü yarı yarıya suyla karıştırarak kullanın. Dehidrasyon sorununu halleder. Hatta daha da güzeli elektrolit kullanmaktır ama o yoksa maden suyu da işe yarar. Maden suyundan sonra 3 gün yine ilaç sonra bir gün yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat katın.