sanki can cekisiyo:(

serkan burcu

Meraklı Üye
...: ... - YouTube artik biri bisey dedin yaa dayanamiyrm bu sekilde görmeye

Tsk ederim ama yarin aksam eve geldigimde pek canli bulabilecegimi sanmiyrm :(

Oooo :( Ne oldu ona öyle geçmiş olsun. İçim acıdı ya...

Ya sanki iç organlarında bir sorun var cani yaniyor. Allah büyüktür kendinizi uzmeyin

Yokki yakinda kimse.. Elimden bisey gelmiyo oylece yem yemeye calismasini izliyrm

Son düzenleme:
soluk alıp vermesi baya zorlanıyor.

Evet sadece istahi yoktu bisey yemiyodu ve ishal olmustu baska bisey yoktu

Maydonoz yeşillik verdinizmi kuşa ? Burnunda tıkanma varmı ? Ayrıca kuş uçarken biyerlere çarptımı ? Dışkısı normalmi ? Ayrıca yem yiyemiyosa enjektörle kursağına mama yapıp takviye edin .

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:46 -->-> Daha önceki mesaj 04:42 --

Arkadaş ishal oldu bişey yiyemiyo demişsin yeni gördüm suluğuna çay koy mama yap enjektörle kursağına ver dedim ya ,mamayı çayın deminle sulandır suluğuna orta açıklıkta çay koy mamasına sadece dem koy su yerine bunu içsin !

Enjektör ile besleme bilmiyorum hic görmedim bu aksam esim isten erken cikip göturecek. Suan biraz daha sakn nefes almasi ve hafif tikaniklik var burnunda

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:54 -->-> Daha önceki mesaj 08:49 --

Maydonoz yeşillik verdinizmi kuşa ? Burnunda tıkanma varmı ? Ayrıca kuş uçarken biyerlere çarptımı ? Dışkısı normalmi ? Ayrıca yem yiyemiyosa enjektörle kursağına mama yapıp takviye edin .

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:46 -->-> Daha önceki mesaj 04:42 --

Arkadaş ishal oldu bişey yiyemiyo demişsin yeni gördüm suluğuna çay koy mama yap enjektörle kursağına ver dedim ya ,mamayı çayın deminle sulandır suluğuna orta açıklıkta çay koy mamasına sadece dem koy su yerine bunu içsin !

Yemi disinda hic bisey yemedi yani yesillik falan vermedim hic bisekilde bide yemi kiramiyo on farkettim yemediginden deil yiyemiyo yemini degistirmedim yavru deilki artik 5 aydir böyle bisey yssamamisti

Kusunuz düzeldi mi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Baytril kullandınız mı? İştahsız ve ishaldi demişsiniz, üşütmüştü muhtemelen, ilerlemiş. Solunum yollarıylaalakalı bir sıkıntıya benziyor. Bugüne kadar hangi tedavileri uyguladığınızı yazarsanız belki tanı koyma şansımız olur. %60 ihtimalle solunum yolu sıkıntısı fakat kursak mantarı da bu şekilde acı çekmelerine neden olabiliyor.

Geri