hayvanseverr
Paylaşımcı Üye
Kuşum erkek 7 aylık bugün halsizlik vardı saat 5.30 civarından itibaren halsizleşti ve uyuklamaya başladı ama biz varken gayet canlı ve hareketliydi az öncede salyalı kustu. Kusmuğun da kaka yok
multivitamin vermiştim tam dolu suluğa 5 damla damlattım ama üşütmüş sanırım dün geceden beri sıcak tutuyorum,gece taze su verdim, öğlende 3 damla elma sirkesi damlattım bugün daha iyi başka kusma ya da tüy kabarma problemi yaşamadık fakat dışkısı biraz suluNe vitamini verdiniz?haftada 2 kere yeter fazlası zarar.
yabancı forumda bazı vitamin takviyesinin kuşu ishal yaptığını okumuştum.b vitamini koyunca mesela benim kuşlarım çok su tüketiyor.multivitamin vermiştim tam dolu suluğa 5 damla damlattım ama üşütmüş sanırım dün geceden beri sıcak tutuyorum,gece taze su verdim, öğlende 3 damla elma sirkesi damlattım bugün daha iyi başka kusma ya da tüy kabarma problemi yaşamadık fakat dışkısı biraz sulu
Bir süre gözlemleyim bende teşekkürler yardımlarınız içinyabancı forumda bazı vitamin takviyesinin kuşu ishal yaptığını okumuştum.b vitamini koyunca mesela benim kuşlarım çok su tüketiyor.