İlker DAĞLI
Meraklı Üye
Saolun bır süre gözlemle dim ama aralarında kavga olmadı hepsi es leriyle ilgileniyo di siler yuvalarindayken erkekler yuvalarin önlerinde duruyorlar diğer yuvalar a girip te rahatsız etme gibi bi durumla karşılaşmadım şimdilik.Maşallah. Bereketli ve bol üretimler olsun. Salma üretiminde sıkıntı oluyor mu eşlerin başka yuvaya girmesi kavga yavru/yumurtalara zarar verme gibi.
Saolun bır süre gözlemle dim ama aralarında kavga olmadı hepsi es leriyle ilgileniyo di siler yuvalarindayken erkekler yuvalarin önlerinde duruyorlar diğer yuvalar a girip te rahatsız etme gibi bi durumla karşılaşmadım şimdilik.
Saolun sabah güneşi geliyo ogle ye doğru yakıcı güneş gelmiyo Salma ne kadar geniş ve büyük olursa tune kle ri eslenenilecek yerleri ve yuvaliklari ne kadar çok olursa kavgalar olmuyo ben gozlemledigim kadariyla bunları gordum☺rainbow guzlmis peki direk gunes gelmiyormu ve salmada bi iyi yan var ciftler kendi seciyor ve yavru daha cok diye biliyorum ama bi yonden arkadasin dedigi gibi kavgalar cok olmuyormu
Saolun☺Rabbim gönlü güzel olan herkeze daha iyilerini versinSorun olmadığına sevindim.Salma üretimi yapmak isteyenlerin merak ettikleri cevaplar bunlar. Tecrübelerinizi paylaşırsanız salma üretimi yapmak isteyenlere faydalı olacaktır. Tekrar bereketli ve bol üretimler.
Çıkarıp takmiyorum yan taraflarında kapıları var rahatsız edicek kadar sık sık yanları na girip bakmıyorum .ve yuvaliklar duvara sabit degilmi nasil konturol ediyisunuz cikarip taktikca ciftler huzursuz oluyormu
Ben teşekkür ederimcevaplariniz icin tesekkur ederim bol uretimler
Sağol abi☺Hayırlı üretimler
saolun tesekkur ederim ins nasip olurda sizi rahatsiz ederim peki simdi aklina geldi yuvaliklarin onune kontraplakdan bi cikma yapilsa 30#30 gibi yanlari 10cm yukseklik olsa atliyan yavru oraya dusse erkek orda baksa bogle bise mumkun olurmu sadece bi fikir bende salma uretime karar verdimde modelleri aklimdaki sorulari cevaplamaya calisiyirum. Kafanizi agritmadim umarim☺merak ettiğiniz herşey i sorabilirsiniz yolunuz düşerse Tekirdağ a da beklerim. Yavrular yuvada n atladiklari zamn baba yavrusunu n yanından ayrılmı o dışarda da beslem e ye devam ediyo ama en iyisi yavru yuvada n atladiginda ayrı bi sa lmaya almak erkek yavrular la ilgilenmek ten dişini n yanına gidemiyo.
. Bunu ogrendigim iyi oldu peki sizin salmaya kac disi kac erkek koyuyorsunuzEstağfurullah ne demek o şekilde deneyebilirsin aslında olabilir en azından yavru direk yere at lamamis olur sal Madaki di si fazlalığı olduğu zamn diğer erkekler yavrular a zarar vermiyorlar diğer disilerle ilgilenmek ten.