Tünekte durabiliyor. Maşallah yemini mamasını sürekli tüketiyor. Eşini besliyor. Çoğu zaman yemek yerken ve eşiyle görüyorum. Tabanda uyuyor bazenleri. Eskiden üretim kafesindeydi. Şimdi salmaya alınca tabanda çok uyumuyor. Tünekte bu şekilde uyuyor. Çok şiddetli olduğunu hiç görmedim. Genellikle kafasını titrerken ve sağa sola hafif hafif yatırmalarıyla görüyorum. Yerinde de durmuyor sürekli ordan oyana hopluyor tutunarak geçiyor. Ama uçmuyor. Tedaviye başlamayı düşündüm. Eminde olamıyorum rahatsızlığı hakkında. Veterineri aradım. Zaten çok yer yok. Orasıda öyle derin hastalıklara bakmıyoruz dedi alaycı ve umursamaz bir tavırla. Eşinin yumurtası oldu. Olmasaydı petshopa götürecektim. Elimi kafese atınca yuvaya kaçıyor. Dokunamıyorum da dişi kuş rahatsız olmasın diye. Ama hangi videoya baksam o kadar şiddetli değil. Ya da halsiz iştahsız tünektende düşmüyor. Üretimhanede sürekli olduğum için ben mi büyütüyorum kusur arıyorum diye düşünüyorum bazen. Belki de huyu böyledir diyorum. Videoda atamadım