Gaga bildiğim kadarı ile kaynamaz ama yem kırabiliyorsa sıkıntı olmazYem yiyebilir mi bu şekilde . Gagası kaynar mı yardım
Gaga bildiğim kadarı ile kaynamaz ama yem kırabiliyorsa sıkıntı olmaz
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırık çok büyük değilse sıkıntı olmaz sanırım ama gaga büyüdükçe inşallah o kısım öne doğru gelir ve duzelirPeki ordan kuruyup o gaga kırılan yer düşer mi
Fotoğraf attım ordan bakarmısın bi durumuna nasıl yem kırabilir miKırık çok büyük değilse sıkıntı olmaz sanırım ama gaga büyüdükçe inşallah o kısım öne doğru gelir ve duzelir
Şu an kırar gibi duruyor çünkü gaga sin sol tarafı dibe doğru kırık sanırım yemi gagasının ucu ile kırıyorFo
Fotoğraf attım ordan bakarmısın bi durumuna nasıl yem kırabilir mi
Teramisin süreyim dimi gagasına da kanadına da ve kanadındaki o tüyler tekrar çıkar mı yoksa çekmek mi gerekiyorŞu an kırar gibi duruyor çünkü gaga sin sol tarafı dibe doğru kırık sanırım yemi gagasının ucu ile kırıyor
Siz çekmeyin gerekirse kendisi düşer canı yanmasın oksijenli su veya baticon ile dezenfekte edip teramcyn sürün gagası için telaş etmeyin tırnak gibidir uzar uzadıkça düzelir yem kırıyor ise zaten sorun yok şekli de zamanla düzelir geçmiş olsunTeramisin süreyim dimi gagasına da kanadına da ve kanadındaki o tüyler tekrar çıkar mı yoksa çekmek mi gerekiyor
Teşekkür ederimSiz çekmeyin gerekirse kendisi düşer canı yanmasın oksijenli su veya baticon ile dezenfekte edip teramcyn sürün gagası için telaş etmeyin tırnak gibidir uzar uzadıkça düzelir yem kırıyor ise zaten sorun yok şekli de zamanla düzelir geçmiş olsun
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sertleşiyor üstü krem kuruyunca ne yapabilirimTeramisin krem yapış yapış yapıyor ve kanatlarını açmak ta zorlanıyor . Damla varmı bildiğiniz işe yarayacak . Banyo yaptırdım ama geçmedi hala az da olsa kanatlarında kremin yapışkılığı var
Ekli dosyayı görüntüle 23660
Tek bir yerde değil. Saldıran dişi çok yara bırakmış ve sürdüğüm zaman nerdeyse sol kanadının tamamına sürmüş gibi oluyorum ve bu hayvanda kuruyunca sertleşiyor bugün banyo yaptırdım az çok temizledim kremleri. Şimdi sürsem mi sürmesem mi düşünüyorumKardeşim kremi tüylerin üstünden sürme yara olan bölgeye tüyleri üfleyerek arala deriye sür direk olarak yazık sonra tüylerinden zor çıkar o merhemin etkisi
Günde 2 kez sürmeniz kâfi bugün yeter rahat kalsın biraz merhemi de deriye sürün tüylerin üzerinden değil tüm kanada sürecek olsanız da derisine sürünTek bir yerde değil. Saldıran dişi çok yara bırakmış ve sürdüğüm zaman nerdeyse sol kanadının tamamına sürmüş gibi oluyorum ve bu hayvanda kuruyunca sertleşiyor bugün banyo yaptırdım az çok temizledim kremleri. Şimdi sürsem mi sürmesem mi düşünüyorum
Derisine sürünce bile kuruyuncakanadını sertleştiriyor açamıyor kanadını. Buna birşey yapamazmıyım.Günde 2 kez sürmeniz kâfi bugün yeter rahat kalsın biraz merhemi de deriye sürün tüylerin üzerinden değil tüm kanada sürecek olsanız da derisine sürün