S Serenlimon Meraklı Üye Katılım 4 Eyl 2019 Mesajlar 211 Tepkime puanı 31 11 Eki 2019 #1 Arkadaşlar kuşumun sağ kanadı hep titriyor hep tek tarafı titriyor diğer kanadı titremiyor bu neden oluyor ? Hasta falan mi yardım eder misiniz ?
Arkadaşlar kuşumun sağ kanadı hep titriyor hep tek tarafı titriyor diğer kanadı titremiyor bu neden oluyor ? Hasta falan mi yardım eder misiniz ?
Ahmet ASLAN Yönetici Yönetici Katılım 7 Mar 2019 Mesajlar 1,280 Tepkime puanı 919 11 Eki 2019 #2 Strese girmiş olabilir. Video yüklermisiniz..
S Serenlimon Meraklı Üye Katılım 4 Eyl 2019 Mesajlar 211 Tepkime puanı 31 13 Eki 2019 #3 Ahmet ASLAN' Alıntı: Strese girmiş olabilir. Video yüklermisiniz.. Genişletmek için tıkla ... Stresli de değil ki ötüyor uçuyor keyfi yerinde görünüyor hep . Video tam çekecem kanat titremesi duruyor yakalayamadım ya
Ahmet ASLAN' Alıntı: Strese girmiş olabilir. Video yüklermisiniz.. Genişletmek için tıkla ... Stresli de değil ki ötüyor uçuyor keyfi yerinde görünüyor hep . Video tam çekecem kanat titremesi duruyor yakalayamadım ya