gezgin42
Yeni Üye
Kardeşlerim kuşum sag ayagında kasılmalar ve ya şöle diyim saga dogru tekme atar gibi aralıklarla devam ediyor yardım lütfen neden olur acaba
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:17 --
yardımlütfen
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:59 -->-> Daha önceki mesaj 20:20 --
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:17 --
kardeşlerim kuşum sag ayagında kasılmalar ve ya şöle diyim saga dogru tekme atar gibi aralıklarla devam ediyor yardım lütfen neden olur acaba
yardımlütfen
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:59 -->-> Daha önceki mesaj 20:20 --
busitede merak ediyorum 1kişi hariç ilgilenen olmadı okardeşimde konu hakkında bilgisiyok ne yazık ki burda çeşitli konular açıldı ama genede 1allahın kulu yaralı parmağa derler ya merhem olmadı genede sag olun akşam 5edogru başladım sorun hakkındayazmaya şuan gece 2olmak üzere teşekkürler ilgi ve alakanıza moderatör arkadaşlardan da ses cıkmadıkgKardeşlerim kuşum sag ayagında kasılmalar ve ya şöle diyim saga dogru tekme atar gibi aralıklarla devam ediyor yardım lütfen neden olur acaba
yardımlütfen
Son düzenleme: