vitamin falan kullanmıyormusunVivid 25kg Muhabbet kuşu yemi kullanıyorum ben,
vitamin falan kullanmıyormusun
Supervit forte kullanıyorum
nasıl iyimi süpervit forte birde kaç çift kuşa ne ölçekte kullanıyorsun
2 lt suya yarım çay kaşığı atıyorum. 10 suluk doldurur hemen hemen..
bende yeni sipariş verdimSupervit forte kullanıyorum
bende yeni sipariş verdim
vitamax likit vitamin+protein+mineral
hepsi bir aradaymış
yem elime hangi marka geçerse onu kullanıyorum
sağlık ürünlerinde örneğin vitamin isal ilacı soğuk algınlığı ilacı üremeye yardımcı ilaçlar katkılar vs... ürünlerde ve yem mama gibi ürünlerde hangi markaları tercih ediyorsunuz
Vitakraft iyide bulması zor oluyor onu her yerde yok benim kuşa ne versem yiyor hangi marka olursa olsun o konuda sorun yok seçmiyorYem Vitakraft tavsiye ederim bayılıyor benim kuş ama biraz pahalı
Vitakraft iyide bulması zor oluyor onu her yerde yok benim kuşa ne versem yiyor hangi marka olursa olsun o konuda sorun yok seçmiyor
birde aldığım bütün yemlerin içeriğine bakıyorum hep aynı en az 4-5 marka kullandım sarı darı ak darı kırmızı darı nijer yulaf vs.. değişik bişey yok bence en ucuz hangisiyse ondan almak daha mantıklıevet her yerde bulunmuyor maalesef. Yem seçmiyorsa normal yemde verebilirsin sorun olmaz
birde aldığım bütün yemlerin içeriğine bakıyorum hep aynı en az 4-5 marka kullandım sarı darı ak darı kırmızı darı nijer yulaf vs.. değişik bişey yok bence en ucuz hangisiyse ondan almak daha mantıklı
onlar galete gibi pastane kırıntıları renkli olmasından sebep kuşun ilgisini çekip yesin diyeöyle ama çoğunda mesela o renkli cisimler varken vitakraft yeminde bulunmuyor. Zaten o renkli taş gibi cisimlerin ne amaçla konulduğunu hala çözebilmiş değilim korkuyor insan hayvanın boğazında kalacak diye