O burnundaki kahverengi mantar değildir demiTam belli olmiyor ama beyazlıklar var daha sanki bakin benim kızgın dişim Ekli dosyayı görüntüle 45895
Tam belli olmiyor ama beyazlıklar var daha sanki bakin benim kızgın dişim Ekli dosyayı görüntüle 45895
DİŞİ KIZIŞMIŞ VE TÜY DÖKÜMÜ BİTMEYE BAŞLAMIŞ
erkek de öyle sizce ne zaman ciftlesirlerDİŞİ KIZIŞMIŞ VE TÜY DÖKÜMÜ BİTMEYE BAŞLAMIŞ
Erkek de normalde öyle kahverengi kabuk gibi birşey olmaz kahverengi kabuk gibi durum sadece dişiye özeldirerkek de öyle sizce ne zaman ciftlesirler
erkek de öyle sizce ne zaman ciftlesirler
Ve ayriyetten ben yanlış anladıysam siz erkek kuşumda kızışmış demek istediyseniz şuan çiftleşme durumu olmaz tüy dökümünden çıkmaları gerekErkek de normalde öyle kahverengi kabuk gibi birşey olmaz kahverengi kabuk gibi durum sadece dişiye özeldir
Erkek de kizismis ve erkek disiye kur yapıyor disi o yanlı olmuyor tüy dökümü ne zaman biterVe ayriyetten ben yanlış anladıysam siz erkek kuşumda kızışmış demek istediyseniz şuan çiftleşme durumu olmaz tüy dökümünden çıkmaları gerek
Bitmeye başlamış net bir zaman verip sizi yanıltmak istemem fakat b vitamini takviyesi yaparsanız bu zamanı kısaltırsınız ve tüyleri daha sağlıklı olur kafasındaki tüy tüpçüleri var çubuk gibi onlar yok olmaya başladığında tüy deökğm bitmiş olurErkek de kizismis ve erkek disiye kur yapıyor disi o yanlı olmuyor tüy dökümü ne zaman biter
Çok saolBitmeye başlamış net bir zaman verip sizi yanıltmak istemem fakat b vitamini takviyesi yaparsanız bu zamanı kısaltırsınız ve tüyleri daha sağlıklı olur kafasındaki tüy tüpçüleri var çubuk gibi onlar yok olmaya başladığında tüy deökğm bitmiş olur
valla 1yıl beklediğimi bilirim zamanında ne yaptıysak olmadıValla benim 2 çift kızgın muhabbettim var 1 ay geçti bekliyorum
Aynen bekletmeyi severler ama bence beklemeye değervalla 1yıl beklediğimi bilirim zamanında ne yaptıysak olmadı
Bence de o kadar para harcıyoruz inşallah karşılığınnda hayirli kuşlarimiz olurAynen bekletmeyi severler ama bence beklemeye değer
Bence de o kadar para harcıyoruz inşallah karşılığınnda hayirli kuşlarimiz olur
daha rahat konuşabliceğimiz sosyal medya hesabınız varmı burdan yazmak ve resim atmak zor oluyor
resim atmak gayet kolay burada
Nasil ben atamıyorum bilgisayara geçmem gerekiyorresim atmak gayet kolay burada