sebahattingüler
Yeni Üye
Kuşum mavişi kafesinden 2-3 saat önce çıkardım. Biraz uçtu kafesin üstüne kondu kafes aynanın önünde bu arada.Konuşuyo kendi kendine oynuyordu ışığı kapattım onu odada bırakıp yemek yedim televizyon izledim. Az önce odama geldiğimde başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Gözü yaralanmış ve odanın her yerinde yem vardı. İlk önce karanlıkta uçup biyere çarptı sandım ama daha öncede bırakmıştım karanlıkta hep uyurdu. Sonra yemleri ve yüzündeki salyamsı şeyleri görünce kustuğunu farkettim. Şuan hala kusuyor. Lütfen yardım edin.Ne yapabilirim? Yem olarak sadece aspur veriyorum. Bugünde kafesine çilek astım ama yemedi bende baktım hiç dokunmamış atmıştım akşamüstü. Fotoğraf atarım az sonra bana bişey söyleyin lütfen
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:02 --
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:11 --
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:02 --
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:11 --