Muhabbet kuşum yaklaşık 4.5 aylık, tüy dönemine 15-20 gün önce girdi, düne kadar hiçbir sorun yoktu hatta enerjisine yetişemiyorduk. Dün öğlene doğru birden durgunlaştı. Uyurken bile öten, asla susmayan kuşun birkaç kez dışında sesi çıkmıyor dünden beri. Kafesten çıkarırsak biraz bizimle uğraşıp, oyuncaklarıyla oynayıp sonra hemen geri uyuyor. Sürekli kabarık bir şekilde tek ayak üstünde kafasını sırtına gömüp uyuyor. Normalde çok iştahlıydı şu an biraz azaldı, yine yiyor ama az yiyor. Kakası düzensiz, bazen sulu ve yumuşak bazen normal. Sol kanadını bazen tutamıyor düşürüyor, uçmuyor, uçmak zorunda kalırsa da uzun mesafe uçamıyor en yakın yere pat diye bırakıyor kendini, o kadar halsiz ki açık kanadını bile zor toparlıyor. Normalde salona girdiğim anda üstüme uçardı şu an sadece bakıyor yanıma gel der gibi. Bu hallerine gerçekten çok üzülüyorum, tüy dökümünde böyle olması normal mi? Kartım olmadığı için vitamin satın alamadım internetten, haftada bir kez buğday çimlendireceğim yardımcı olması için, arada bir salatalık veriyorum içerisinde b vitamini varmış. Ne yapmam gerekiyor hastalandı mı yoksa tüy döneminde bu denli halsizlik normal mi