Yediklerinde genellikle geri kusuyorlar.olağandışı bir şey olursa yazarsınızYa lütfen biriniz yardımcı olabilir mi
Kuşun yanında olmadan kimse size yardımcı olamaz. Kuşun keyfi yerinde ise bir şey olmaz diye düşünüyorum. Siz sürekli kontrol altına tutun kuşunuzu.şuanda keyifli dışkısıda normal ama korkuyorum hocalarım bir bakabilir misiniz
@Recai SULAMİS @Melih.S59
Kusmadı işte bekledim ama yok, dışkısında da bir şey yok normal sabahtandır bekliyorum umarım bir şey yoktur teşekkür ederimYediklerinde genellikle geri kusuyorlar.olağandışı bir şey olursa yazarsınız
Melih bey siz işin ehli olduğunuz için sormak istemiştim çünkü çok korktum teşekkürlerKuşun yanında olmadan kimse size yardımcı olamaz. Kuşun keyfi yerinde ise bir şey olmaz diye düşünüyorum. Siz sürekli kontrol altına tutun kuşunuzu.
İşin ehli olmakla bir alakası yok. Biraz dikkat etmek gerekli.Melih bey siz işin ehli olduğunuz için sormak istemiştim çünkü çok korktum teşekkürler
Çok haklısınız fakat bunu yapacağını hiç düşünmezdim her gün oynadığı şeydi çünkü tabiki dikkatli olmam gerekiyordu ama size sormsk istedim bir sorun olur mu diyeİşin ehli olmakla bir alakası yok. Biraz dikkat etmek gerekli.
Ben sultan papağanlarıma zarar verecek hiç bir nesneyi onların bulunduğu ortamda tutmam. Hep söylerim her canlının kendine kadar aklı var fakat hayvanların mantığı yok. Eğer mantığı olsaydı sizin kuşunuz kendine zara vereceğini düşünerek o süngeri yemezdi. Kuşlarımız kendilerini koruyamazlar onları biz korumalıyız.
Tabii ki her türlü soruyu sora bilirsiniz. Bizde bilgimiz dahilinde cevaplamaya çalışırız. Muhabbet kuşu , paraket , papağan gibi kuş türleri kemirgen canlılardır. Saniyeler içinde her türlü olumlu veya olumsuz hareketi yaparlar. Siz onları bir zarar yaparken gördüğünüzde daha yapma demenize kalmadan kuşlar o zararı yapmış olur. Bulundukları ortamda çiçek varsa, 1 ay gibi bir süre o çiçeğin yüzüne bakmaz. Fakat 1 veya 2 ay sonra bir bakarsınız çiçekten ve yapraklarından yemiş.Çok haklısınız fakat bunu yapacağını hiç düşünmezdim her gün oynadığı şeydi çünkü tabiki dikkatli olmam gerekiyordu ama size sormsk istedim bir sorun olur mu diye
Bundan sonra çok daha dikkatli olacağım çok teşekkürler saolunTabii ki her türlü soruyu sora bilirsiniz. Bizde bilgimiz dahilinde cevaplamaya çalışırız. Muhabbet kuşu , paraket , papağan gibi kuş türleri kemirgen canlılardır. Saniyeler içinde her türlü olumlu veya olumsuz hareketi yaparlar. Siz onları bir zarar yaparken gördüğünüzde daha yapma demenize kalmadan kuşlar o zararı yapmış olur. Bulundukları ortamda çiçek varsa, 1 ay gibi bir süre o çiçeğin yüzüne bakmaz. Fakat 1 veya 2 ay sonra bir bakarsınız çiçekten ve yapraklarından yemiş.