Hocam bu iş basit bir holiganizm değil. Ben bunu ne trabzonlu ne rizeli gardaşlarımızın yaptığını düşünmüyorum. İnanmak istemiyorum. Bu millet bu kadar düşemez. Biz metenin oğuz kağanın alparslanın sencer hanın süleyman şahın fatihin abdülhamitin torunlarıyız. Biz elinden kılıcı düşen düşmana bile merhamet eden bir millettik. 600 sene ermenisi yahudisi müslümanıyla kardeşçe yaşamadık mı. Birbirini boğan katoliklerle ortadokslar bizim himayemizde kan dökmedeb yaşamadılar mı ? Gittiğimiz yerde zulüm kan biterdi. Şu hale bak. Masum futbolculara resmen suikast düzenlenir Ekmek parası peşinde koşan şoför vurulur. Adalet dağıtmaya çalışan savcımız katledilir. Biz bu değiliz. Şu ufak forumda bile bazen gerginlikler oluyor. İnşallah kendimize özümüze dönüp Efendimizin ve atalarımızın yolundan gitme gayreti içinde kırgınlıkları farklılıkları unutarak yine, yeniden büyük İslam– Türk medeniyetini inşa ederiz... Herkesi çok çok seviyorum. Sevelim birbirimizi. Allah rızası için. Aynı kandan geldiğimiz, aynı topraklarda yaşadığımız, atalarımız omuz omuza şehit Olduğu için.Selametle...