Merhaba arkadaslar. Muhabbet kusum 9 yasinda. Yaklasik 2-3 aydir devam eden kuyruk atmasi ve burun tikanikligi var. 1-1.30 ay once sarimsakli su yontemini denemistim 1 hafta boyunca ama iyilesmedi. Onceden 3-4 kez antibiyotik kullandigi icin daha fazla antibiyotik vermek istemiyordum ama baska secenegim kalmadi suan sanirim. Burnu tikali ama kurdanla denedigimde acamadim cunku ortaligi kaldiriyor. Daha cok kuru tikaniklik var burnunun ustunde sanirim. Bir de nefes alirken kuyrugu atiyor ve nefes alirken zorlaniyor ses cikariyor arada sirada sanirim burnu tikali oldugu icin ama cok halsiz degil, normal durumda hep hareketli olmustur zaten Bidik. Tuylerini falan da kabartmiyor normal durumda. Suan evde Neoterramycin vardi ona basladim bugun suluguna kattim.
Sizce hastaligi nedir? Hangi ilaclari kullanmam gerekir? Ve burun tikanikligi icin acmaya calismaktan baska ne yapabilirim?
Sizce hastaligi nedir? Hangi ilaclari kullanmam gerekir? Ve burun tikanikligi icin acmaya calismaktan baska ne yapabilirim?