REİSİN AYAĞI?

musty.baba

Yeni Üye
Kafes yeni tünek yeni vitamin veriyorum alalı daha 1 hafta oldu bu. Dün akşamdan beri bu şekilde veteriner sadece avicare verdi rahatsızlığı söylemedi. Rahatsızlığı nedir reisimi nasıl kurtarabilirim

Kafes yeni tünek yeni vitamin veriyorum alalı daha 1 hafta oldu bu. Dün akşamdan beri bu şekilde veteriner sadece avicare verdi rahatsızlığı söylemedi. Rahatsızlığı nedir reisimi nasıl kurtarabilirim

Hocam şikayeti ne kuşun. Ayaklarında mı problem var ? Kuşla ilgili herşeyi bildiğimizi varsayarak soru sormayın. Şikayetleri neler yazın videosunu ve dışkı resimlerini çekip paylaşın.

Tırnağına birşeyler yapışmış gibi duruyor. Eğer öyleyse sıcağa yakın ılık suda 10 15 dk kadar bekletin suya biraz sirke de katabilirsiniz. Eğer dirsekte yaraysa bunu yapmayın. Çok belli olmuyor resimden.

Tırnağına birşeyler yapışmış gibi duruyor. Eğer öyleyse sıcağa yakın ılık suda 10 15 dk kadar bekletin suya biraz sirke de katabilirsiniz. Eğer dirsekte yaraysa bunu yapmayın. Çok belli olmuyor resimden.
Denedim pislik vs yoktu ilerlemesi arttı
hpjii4o.jpg
[/url]

Parmak kırık olabilir mi ? Morarma kngren olduğunda olur diye biliyorum daha fazla ilerlemeden budahale edin.yoksa kesilmek zorunda kalınır.Veterine hiç mi bir şey demedi bu ayağı görüp

Geri