Teşekkür ederim. AslındaSarı yüz spangle kuşunuz, bir de sarı kuşun cere rengini net çekip yüklermisiniz
Hocam bu kuşunuz da çekinik gen mutasyonuna sahip olduğu için cere rengi koyulaşmıyor buda erkekTeşekkür ederim. Aslında Ekli dosyayı görüntüle 63498Ekli dosyayı görüntüle 63498ben sarı kuşum bir aylıkken aldım erkek diye verdi bana üretim yapan, tanıdık bir kişi. Ama yanına eş almaya götürdüğüm de 3 kişi bana bu erkek değil dişi dedi çok şaşırdım. 9 aylık şu anda ve yaklaşık 40 kelime konuşabiliyor. Ancak yavruları olsun istedim bakalım hayırlısı artık. Yakından bir foto gönderiyorum tekrar teşekkür ederim.
Gerçekten mi inanmak istemiyorum. İki erkek kuşum mu oldu şimdiHocam bu kuşunuz da çekinik gen mutasyonuna sahip olduğu için cere rengi koyulaşmıyor buda erkek
Rica ederim. Çok güzel bir resesif bence yeni aldığınız kuşu bir dişi ile değiştirin güzel yavrularını alırsınız inşâAllah.Teşekkür ederim. Aslında Ekli dosyayı görüntüle 63498Ekli dosyayı görüntüle 63498ben sarı kuşum bir aylıkken aldım erkek diye verdi bana üretim yapan, tanıdık bir kişi. Ama yanına eş almaya götürdüğüm de 3 kişi bana bu erkek değil dişi dedi çok şaşırdım. 9 aylık şu anda ve yaklaşık 40 kelime konuşabiliyor. Ancak yavruları olsun istedim bakalım hayırlısı artık. Yakından bir foto gönderiyorum tekrar teşekkür ederim.
EvetGerçekten mi inanmak istemiyorum. İki erkek kuşum mu oldu şimdi
Rica ederim, daha iyi olur. Hatta alacağınız kuş klasik renklerde olursa yeşil, mavi, gri gibi eşlemede gelecek olan yavrular renk varyasyonu olarak daha renkli olacaktırYa okadar da dedim aslında bakın dedim dişi dediklerinde 3 kişiyi çağırdı ve baktılar. Hepsi senin kuşun dişi dediler. Şu an kendime gelemedim halen konuşuyorum. Teşekkür ediyorum tekrar aldığım kişiyle irtibata geçip dişi isteyeceğim yanına yeni aldığımı da ona veririm artık
Tamamdır sormadan merak ettiğim bir soruyu daha cevapladınız. Değerli bilgileriniz için çok teşekkürler tekrar iyi gecelerRica ederim, daha iyi olur. Hatta alacağınız kuş klasik renklerde olursa yeşil, mavi, gri gibi eşlemede gelecek olan yavrular renk varyasyonu olarak daha renkli olacaktır
Rica ederim. Hayırlı geceler yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Hayırlı gecelerTamamdır sormadan merak ettiğim bir soruyu daha cevapladınız. Değerli bilgileriniz için çok teşekkürler tekrar iyi geceler
Rica ederim. Hayırlı geceler yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Hayırlı geceler
TeşekkürlerKuşunyz erkek
Üstad sarı yüz spangle yi üretici bir arkadaşa verip kendisinden 6 aylık kızışmış bir dişi aldım. Henüz bir saat olması nedeniyle pek birbirlerine ısınmasalar da sizinle paylaşmak istedim nasıl yeni kuş dediğiniz gibi klasik tercih ettimRica ederim, daha iyi olur. Hatta alacağınız kuş klasik renklerde olursa yeşil, mavi, gri gibi eşlemede gelecek olan yavrular renk varyasyonu olarak daha renkli olacaktır
MaşâAllah gayet güzel bir dişi inşâAllah güzel yavrularını alırsınızÜstad sarı yüz spangle yi üretici bir arkadaşa verip kendisinden 6 aylık kızışmış bir dişi aldım. Henüz bir saat olması nedeniyle pek birbirlerine ısınmasalar da sizinle paylaşmak istedim nasıl yeni kuş dediğiniz gibi klasik tercih ettimEkli dosyayı görüntüle 63518Ekli dosyayı görüntüle 63519Ekli dosyayı görüntüle 63520
İnşallah üstadım dişi yavaş yavaş ısınmaya başladı çok sert davranıyordu. Ağızdan birbirlerine yem kusmalar yakınlaşmalar başladı galiba eş tuttu. Hayırlısı artık beklemeye devam edeceğimMaşâAllah gayet güzel bir dişi inşâAllah güzel yavrularını alırsınız
Ooo süper haberler bunlar yuva takılı dimiİnşallah üstadım dişi yavaş yavaş ısınmaya başladı çok sert davranıyordu. Ağızdan birbirlerine yem kusmalar yakınlaşmalar başladı galiba eş tuttu. Hayırlısı artık beklemeye devam edeceğim