Cihan UYĞUR
Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce tek yavru aldığım takımımın bu kuluçkada 5 yumurta 4'Ü dolu olarak yavrularım büyüyor, 1 yumurta ise anne kuşun stresinden daha önceki konularımda paylaştım yuvalık içerisindeki problemin anne kuşu stres etmesinden dolayı üzerine yatmadı tabi bu süreçte bana destek olan kardeşlerim ümidini kesme diyerek yuvalık sorununu çözünce anne kuş yuva içinde rahatladı kendine göre ayarlamayı yaptı ve yavrularını büyütüyor, mağlum havalar sıcak bir yandan bunun stresi var biraz da havalandırma problemi var,her gün mamayı üşenmeden yapıyotum,rabbim yavru isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin, Maşşallah eksik etmeyin.
Daha iyileri sizin olsun ve sabır bu arada yavru alamadığım takımlar var ama yine sabır demek gereklifotoları yiğenim çekti fotoları sallamışben folluğu tutmakla meşguldum sağlıcakla kalınız
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:43 -->-> Daha önceki mesaj 00:37 --
@Yusuf Kürşat AKKUŞ [MENTION=13259]Gökhan ERKAN[/MENTION] isim olarak ta sizi belirteyim
Daha iyileri sizin olsun ve sabır bu arada yavru alamadığım takımlar var ama yine sabır demek gereklifotoları yiğenim çekti fotoları sallamışben folluğu tutmakla meşguldum sağlıcakla kalınız
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:43 -->-> Daha önceki mesaj 00:37 --
@Yusuf Kürşat AKKUŞ [MENTION=13259]Gökhan ERKAN[/MENTION] isim olarak ta sizi belirteyim