Achepty
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 7 aylık muhabbet kuşum da yaklaşık 2,5 aydır gözlemlediğim sıkıntı dışkısının etrafında aşırı idrar olması. Resimler üzerinden bir kaç teşhiste bulunuldu ama benim içim rahat etmedi ve veterinere götürdüm. Veteriner fakültesinde böbrek hastalığı olduğu dışkısının normal fakat idrarın fazla olduğu söylendi röntgen çekmek istediler ben izin vermedim röntgen çekilirken kuşum zarar görecek diye çok korkuyorum.
Amoklavin antibiyotik ve mama ile tedaviye başladık eğer iyileşme olmazsa yarın kontrole götürdüğüm de mutlaka röntgen çektirilmesi gerektiğini söyledi veteriner şuan bir iyileşme yok. Yarın büyük ihtimal röntgen çekilecek rica ediyorum daha önce kuşuna röntgen çektirmiş arkadaşlar deneyimlerini izledikleri yolu paylaşabilir mi ?
İçim hiç rahat değil böyle bir hastalıkla karşılaşan deneyimli ustalarımız fikir bildirirse çok sevinirim.
Dışkı resimlerini de ekliyorum.
Amoklavin antibiyotik ve mama ile tedaviye başladık eğer iyileşme olmazsa yarın kontrole götürdüğüm de mutlaka röntgen çektirilmesi gerektiğini söyledi veteriner şuan bir iyileşme yok. Yarın büyük ihtimal röntgen çekilecek rica ediyorum daha önce kuşuna röntgen çektirmiş arkadaşlar deneyimlerini izledikleri yolu paylaşabilir mi ?
İçim hiç rahat değil böyle bir hastalıkla karşılaşan deneyimli ustalarımız fikir bildirirse çok sevinirim.
Dışkı resimlerini de ekliyorum.