Berk Sönmez Meraklı Üye Katılım 17 Kas 2014 Mesajlar 208 Tepkime puanı 18 2 Nis 2020 #1 Merhabalar elimde şu marka probiyotik var. Kuşuma haftada kaç kez ve kaç damla vermeliyim.
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 2 Nis 2020 #2 Bu insanlarda ishal tedavisi için sanıyorum. Kuşlarda işe yarar mı bilemeyecem ama ağır geleceği kesin.
Bu insanlarda ishal tedavisi için sanıyorum. Kuşlarda işe yarar mı bilemeyecem ama ağır geleceği kesin.
Berk Sönmez Meraklı Üye Katılım 17 Kas 2014 Mesajlar 208 Tepkime puanı 18 2 Nis 2020 #3 Levent ACAR' Alıntı: Bu insanlarda ishal tedavisi için sanıyorum. Kuşlarda işe yarar mı bilemeyecem ama ağır geleceği kesin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yorumunuz için sizin öneriniz var mı marka olarak
Levent ACAR' Alıntı: Bu insanlarda ishal tedavisi için sanıyorum. Kuşlarda işe yarar mı bilemeyecem ama ağır geleceği kesin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yorumunuz için sizin öneriniz var mı marka olarak
Süleyman EKİNCİ Emektar Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 13 Nis 2016 Mesajlar 1,717 Tepkime puanı 529 2 Nis 2020 #4 Probiyotik olarak etrobac öneririm bölünmüş olarakta satılıyor. En iyisi diyebilirim kuşlar için.