maksimum 8 saatArkadaşlar 4 yavrulu çift hint bülbüllerime yarın röhnfried entrobac (probiyotik) vericem de kaç saay durmalı probiyotikli su kafeste?
Teşekkür ederim hocam yarım suluğa çay kaşığı ucu kadar vericemmaksimum 8 saat
şimdi dediğiniz gibi deneme amaçlı o kadar verin sonra çay kaşığının yarısı yaparsınızTeşekkür ederim hocam yarım suluğa çay kaşığı ucu kadar vericem
Teşekkür ederim hocam bugün sakinleştiler biraz dün size yazmıştımşimdi dediğiniz gibi deneme amaçlı o kadar verin sonra çay kaşığının yarısı yaparsınız
evet.hatırlıyorum.ama gervit w kullanan çok var.hangi seteden ve hangi satıcıdan aldınızTeşekkür ederim hocam bugün sakinleştiler biraz dün size yazmıştım
Hocam n11 den grpet ürünlerinden aldım güzellerdi gelen ürünler kaliteli yanievet.hatırlıyorum.ama gervit w kullanan çok var.hangi seteden ve hangi satıcıdan aldınız
tamam.Hocam n11 den grpet ürünlerinden aldım güzellerdi gelen ürünler kaliteli yani
Teşekkür ederim hocam @Melih.S59 hocamRöhnfried ürünlerin 100 ml suluğun yarısı olan 50 ml su ile kullanımı hakkında, Röhnfried web site'sinin önerilerine göre yeniden düzenleme yapıyorum.
Aşağıdaki şekilde kullanabilirsiniz.
Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi : 100 ml suluğun yarısı olan 50 ml suya ( 250 mg ) çay kaşığının 8'de 1'i oranında ( 1-2 mercimek tanesi kadar ) Haftada 1-2 gün .Hastalık tedavisinden sonra 2-3 gün 3-4 mercimek tanesi kadar.
Rica ederim.Teşekkür ederim hocam @Melih.S59 hocam