alizgi asel
Meraklı Üye
kuşumun kafesinde 2 damla kan gördüm kafesten dışarı çıkarttım dışardada kakasını yaptı kan şeklinde yaptı acil bilen yardım etsin çok korkuyorum bişey olacak diye
Aynı sorunu bende yeni aldığım dişi kuşumda dün ve bugün yaşadım. Konu açtım fotoğraf ekledim ama galiba bilgisi olan kimse yok. Eşe attığım erkekten ayırdım vitaminli su ve mama yapıp verdim bekliyorum ne olacak açıkcası bilmiyorum
Aynen katılıyorum acil yardımcı olunması gereken bir konu. Bende sizin gibi gözümün önünden ayırmadan bekliyorum inşallah iyileşir hepsiKimse cevap vermiyo aslında çok aciliyeti ve önemi olan konular hayati tehlikesi olabilir şuan benim kuşumun kakası düzeldi kan gelmiyo o gördüğümden sonra ama sorun neyden kaynaklı olabilir hiç bi tecrübem olmadığı için panik oldum gözümün önünden ayırmıyorum yaptığı her kakayı elimle kontrol ediyorum acil bilen birinin bilgisi lazım
Aynen katılıyorum acil yardımcı olunması gereken bir konu. Bende sizin gibi gözümün önünden ayırmadan bekliyorum inşallah iyileşir hepsi
Evet bir de olayın her veteriner anlamıyor boyutu var değil mi... Akıl alır gibi değil kanatlı hayvanlardan anlayan bir veteriner bulamamak...Adana'da ikamet ediyorum tavsiye edebileceğiniz veteriner var mı pekiAcil cevap beklemeniz normal ancak burdakiler sadece tahmin yürütebilir teşhis tedavi önermek hiç mantıklı değil.Dışkı tahlili yapmanız gerekli veterinerde..Kuşçu da bilmez onlara da başvurmayın.Her veteriner de anlamıyor araştırıp sorup öyle gitmek lazım malesef..
Adanada baraj yolu 5.5 durakta Zümrüt Veteriner var.Adana koleji yanında.Benim oraya götüren tanıdıklarım var..İnş sizin kuşa da çözüm olur.Malesef her hekim bilmiyor..Evet bir de olayın her veteriner anlamıyor boyutu var değil mi... Akıl alır gibi değil kanatlı hayvanlardan anlayan bir veteriner bulamamak...Adana'da ikamet ediyorum tavsiye edebileceğiniz veteriner var mı peki
İlgi alakanız için çok teşekkür ederim @Semiha Feyza BAYYURT .Adanada baraj yolu 5.5 durakta Zümrüt Veteriner var.Adana koleji yanında.Benim oraya götüren tanıdıklarım var..İnş sizin kuşa da çözüm olur.Malesef her hekim bilmiyor..
Adanada baraj yolu 5.5 durakta Zümrüt Veteriner var.Adana koleji yanında.Benim oraya götüren tanıdıklarım var..İnş sizin kuşa da çözüm olur.Malesef her hekim bilmiyor..
İnşallah hepimizin kuşları sağlığına kavuşur. Sizede tekrar geçmiş olsun. Deneyip faydasını gördüğüm bir çözüm yolu bulursam mutlaka sizinle paylaşacağım @alizgi asel
Evet afacan kliniğe ben de götürdüm.Yalnız fakülteye götürmenizi pek tavsiye etmem.Çok anlamıyorlar bir de ilgilenemiyorlar yoğunluktan..Ölen kuşuma doğru dürüst teşhis koyamadılar en son afacan kliniğe götürdük ama oraya da götürmek için geç kalmıştık..Önce facebooktan yazın orası daha sağlıklı yöntemler öneriyor.Kullanılan ilaçlar vücutlarına zarar veriyor önce doğal yöntemleri denemek gerekli..Bir de şu linki vereyim siteyi de bir inceleyin isterseniz :Verdiğiniz linkten bi ulaşmayı sağlayacağım ben şuan gece de saat başı kalkıp bakacağım durumuna kanatlıdan anlayan ankarada bi ankara üniversitesi veteriner fakültesi var birde afacan veteriner kliniği var ikisinide aradım kapalıydı sanırım kimse açmadı hemen götürecektim eğer açmış olsalardı