Poposunda turunculuk var

Arre

Yeni Üye
Ilk 1 ay önce fln farkettim ozaman sadece sol tarafta turunculuk vardi ve cok yoktu simdi baktim baya artmiş ve diger tarafta turuncu olmuş. Ne olduugnu cok merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.

hızlı resim.com dan resim, streamable.com dan video paylaşır mısınız paylaştığınız link açılmıyor.

Kuşunuzda lipom var yağlanma. Kaç gr bu kuş? Beslenme programı nedir?
Kaç gr oldugunu bilmiyorum elimde tartı yok şuan. Beslenmesinde primus yem kullaniyorum neredeyse haftada bir marol brocoli felan veriyorum meyve hic yemiyor elma havuc fln olsun

Son düzenleme:
Mutlaka probiyotik takviyesine başlayın. Multi vitamin de edinin. Sık sık uçmaya teşvik edin. Kafesi gereksiz kalabalık ise çıkarın oyuncakları falan hareket alanı olmalı. Protein ağırlıklı tohum karıştırın yemine keten tohumu olabilir perilla olabilir, kendir olabilir. Ama en önemlisi hareket ettirmek. Hem de sık sık. İlk sıralar nefesi açılana kadar uzun süre uçurmayın. Ama daha sonra iyice yorun onu ve sık sık yapın bunu.

Kaç gr oldugunu bilmiyorum elimde tartı yok şuan. Beslenmesinde primus yem kullaniyorum neredeyse haftada bir marol brocoli felan veriyorum meyve hic yemiyor elma havuc fln olsun

Yemin içeriği nedir? Tohumlar hangileri? Hangi tohumdan yüzde kaç var yazıyor mu?
Belki kilo aldırıcı yem oranı fazladır bir bakalım. Eğer içeriğinde yüzde kaç olduğu yazmıyor ise bize yemin fotoğrafını atınız.
Kuşun dışkılarını da paylaşın beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane dışkı.

Mutlaka probiyotik takviyesine başlayın. Multi vitamin de edinin. Sık sık uçmaya teşvik edin. Kafesi gereksiz kalabalık ise çıkarın oyuncakları falan hareket alanı olmalı. Protein ağırlıklı tohum karıştırın yemine keten tohumu olabilir perilla olabilir, kendir olabilir. Ama en önemlisi hareket ettirmek. Hem de sık sık. İlk sıralar nefesi açılana kadar uzun süre uçurmayın. Ama daha sonra iyice yorun onu ve sık sık yapın bunu.
Protein ağırlıklı ne verebilirim?

Yemin içeriği nedir? Tohumlar hangileri? Hangi tohumdan yüzde kaç var yazıyor mu?
Belki kilo aldırıcı yem oranı fazladır bir bakalım. Eğer içeriğinde yüzde kaç olduğu yazmıyor ise bize yemin fotoğrafını atınız.
Kuşun dışkılarını da paylaşın beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane dışkı.
yemin icinde 12%ham protein
6%ham yağ
6%hamlif
vs yaziyor

Probiyotik vermiyorum ne oldugunu tam bilmedigimden dolayi birde yurt dışında yasadigim icin yani muhabbet kuslari ile alakali cok sey satilmiyor burada bende bulamadim probiyotik

Probiyotik bulmanız kolay aslında. İnsanlar da kullanır hatta. Veteriner vardır oralarda,kanatlılar için probiyotik temin edin.

Haşlanmış yumurta verebilirsiniz. Ayrıca kanatlı oil multivitamin içeriğinde protein de var. Onu da kullanabilirsiniz.

Geri