Ben görmedim genelde tek duruyorlar kafes duvara asılı biraz kör noktamıza denk geliyor kafesin altına inince ne yaptıklarını görmüyoruz ama sürekli bir kur peşindelerÇiftleştiklerine şahit oldunuz mu, hafif kuyruk düşük yumurta olabilir
Ben yumurta olduğunu düşünüyorumBen görmedim genelde tek duruyorlar kafes duvara asılı biraz kör noktamıza denk geliyor kafesin altına inince ne yaptıklarını görmüyoruz ama sürekli bir kur peşindeler
Hadi inşallah @Recai SULAMİS sizde yardımcı olur musunuz yada anlayan kim vardır. Hastalık vs olmasından korkuyorumBen yumurta olduğunu düşünüyorum
Yumurta belirtileri neler pekiYumurta olabilir, 2,3 güne tam olarak belli olur. Kanatların biraz daha düşük olması gerek.
Daha önce buradan cinsiyet ve yaş tahmini aldım erkek dediler kuşçu da erkek dedi eşini de kendi seçtibana beyaz kuş da dişi gibi geldi ceresini atabilir misiniz . belki mavi olan kızgınlık yumurtası yapıyordur.
Erkek kuş evet maşallahDaha önce buradan cinsiyet ve yaş tahmini aldım erkek dediler kuşçu da erkek dedi eşini de kendi seçti
Maşallahhhhhh maşallahErkek kuş evet maşallah
ışıktan cereyi kahverengi gördüm kusura bakmayınDaha önce buradan cinsiyet ve yaş tahmini aldım erkek dediler kuşçu da erkek dedi eşini de kendi seçti
Rica ederim önemli değilışıktan cereyi kahverengi gördüm kusura bakmayın