Uzun vade de sağlıklı bir kuş istiyorsanız evet gerekli ülkemiz bakım şartlarında.Bu pelet yemi kuşlar yiyormu dostlar, almak gereklimidir.
Şu an Gr Pet’te B14 var diye biliyorum..Ben de denemek istiyorum fakat arastirmama ragmen nereden alabilirim bulamadim ? Alabilecegimiz guvenilir bir yer tavsiyesi olan varsa cok sevinirim.
Tesekkurler, Baktim simdi 4 kg olarak varmis cok fazla benim icin cunku daha once hic almadim kusum sever mi sevmez mi bilmiyorum daha kucuk bi paket olsa alabilirdim. Kanaryalar icin olandan 500 gr olarak vardi sadeceŞu an Gr Pet’te B14 var diye biliyorum..
Pelet yeme geçiş süreci çok sancılıdır kuşların alışması kolay olmuyor bu sebeple 4 kg almak gibi bir hataya düşmeyin, Kanarya ve ispinozlar için satılan daha küçük peletleri alıp deneyebilirsiniz.Tesekkurler, Baktim simdi 4 kg olarak varmis cok fazla benim icin cunku daha once hic almadim kusum sever mi sevmez mi bilmiyorum daha kucuk bi paket olsa alabilirdim. Kanaryalar icin olandan 500 gr olarak vardi sadece
Evet 4 kg cok fazla kusun yememe ihtimaline karsi aldigim urune yazik olabilir, kanaryalar icin olani kullanabilecegimi bilmiyordum cok sagolun o zaman denemek icin 500 gr olandan alabilirimPelet yeme geçiş süreci çok sancılıdır kuşların alışması kolay olmuyor bu sebeple 4 kg almak gibi bir hataya düşmeyin, Kanarya ve ispinozlar için satılan daha küçük peletleri alıp deneyebilirsiniz.
Daha önce pelete geçen üyelerin süreçlerini mutlaka okuyunuz pelete alıştırmanız daha kolay olabilir.Evet 4 kg cok fazla kusun yememe ihtimaline karsi aldigim urune yazik olabilir, kanaryalar icin olani kullanabilecegimi bilmiyordum cok sagolun o zaman denemek icin 500 gr olandan alabilirim
Cok tesekkurler, mutlaka inceleyecegimDaha önce pelete geçen üyelerin süreçlerini mutlaka okuyunuz pelete alıştırmanız daha kolay olabilir.