Okudum Merve hocam, alttaki üçlü dışkılar iyi sadece üşütme dışkısına benziyor ama net şu yüzdendir demek çok zor dışkıda koku ve salyalı kusması kafa karıştırıcı. Birde meyve yediğini yazmışsınız orada yakın zamanda meyve yedi mi? İsterseniz şöyle yapalım basit sebepleri eleyerek gidelim sizde bu sırada veteriner araştırmasına devam edersiniz. Sıcaklığı sabit olsun gece-gündüz çok fark olması da üşütmüş olmasına sebebiyet vermiş olabilir. Gece üstünü tek tarafı açık kalacak şekilde örtün, özellikle yorgani çok havalandırıyorum demiştiniz o rüzgarı bir battaniye ya da örtü yardımıyla keselim. Gece çok hareket ettiğiniz için stres de yapmış olabilir. Direkt sizi görmesin. Yemide bir gözden geçirin taze olsun hatta akdarı ve aspur oranı arttırılabilir ayrıca dal darıda verirsiniz. Kekik çayınıda verin bu sürede. Meyveyide kesin sebzeye verebilirsiniz ama meyve hiç vermeyin mantar şüphesi için dedim bunu. Zaten beslenmelerinde %5 gibi bir orana sahip. Nane, taze kekik, biberiye takviye edebileceğiniz bakteriye etkili olan diğer yeşillikler. Mama yaparsanız biraz tarçın(mantara iyi gelir) biraz zencefil(midesini rahatlatır) ekleyebilirsiniz. Bu süreçte tüm gelişmeleri aktarırsınız bakalım durumunda bir değişiklik olacak mı.