patates

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MeY

Yeni Üye
Minnoş u aldığım yerde patates sever diyor kendime patates haslarken cezveye tuzsuz olarak ona da hasliyorum nasıl vermeliyim ezip mi yoksa ikiye mi boleyim

Minnoş u aldığım yerde patates sever diyor kendime patates haslarken cezveye tuzsuz olarak ona da hasliyorum nasıl vermeliyim ezip mi yoksa ikiye mi boleyim
Kuşuna özel olarak yapmak istiyorsan tarım patatesi dogra küp küp. Sonra suyu ketılda kaynatın. Suyu cezvede koyun biraz da tuz katın. Kaynayan suya cezvede doğranmış patatesi koyun. 5-10 dk da haşlanır. Kolay gelsin.

Kuşuna özel olarak yapmak istiyorsan tarım patatesi dogra küp küp. Sonra suyu ketılda kaynatın. Suyu cezvede koyun biraz da tuz katın. Kaynayan suya cezvede doğranmış patatesi koyun. 5-10 dk da haşlanır. Kolay gelsin.
Organik Patatesi tuzsuz olarak haşladım sonra Soguttum parçalayarak bır küçük parçasını kafesinin üstüne koydum izliyor şimdi aşık oldu patatesecıkır cıkır bişi anlatıyor ona

Yok minik bir parça böldüm Patatesi çok sevdi sohbet etti bir tekme vurdu sonra kafesine girdi asileşti çiko ölünce ama yemedi sadece icini döktü ergen bebelere döndü

Geri