Elimle düzeltmeye çalıştığımda düzeliyor o konuda bir sıkıntı yok. Ama o parmağın eklemi hem çok cılız gibi hem de ben düzeltip koyduğum zaman ilk hareketinde yine bu hale sokuyor. Zamanla kendisinin bilinçlenip düzeltme imkanı var mıdır?Normal de aşağıda durması gerek evet dediğiniz gibi ters yukarıya doğru elinizle bir bakın düzeliyor mu yoksa öyle mi diye.
Bir şekil alması gerek kelepçeler mevcut genellikle çarpık bacak için uygulanıyor kelepçe. Parmak için uygulanan var mı bilemiyorum araştırabilirsiniz veya etrafınız da üreticiler varsa onlara da sorabilirsiniz, petshopculara sormayın pek anlamazlar.Elimle düzeltmeye çalıştığımda düzeliyor o konuda bir sıkıntı yok. Ama o parmağın eklemi hem çok cılız gibi hem de ben düzeltip koyduğum zaman ilk hareketinde yine bu hale sokuyor. Zamanla kendisinin bilinçlenip düzeltme imkanı var mıdır?
Parmak için herhangi bir tedavi yöntemi yok gibi duruyor araştırdığım kadarıyla. 2 parmağı ile tüneği kavradığı sürece çok problem olmaz deniyor. Sanırım bekleyip görmekten başka bir çare kalmıyor. Teşekkürler ilginize.Bir şekil alması gerek kelepçeler mevcut genellikle çarpık bacak için uygulanıyor kelepçe. Parmak için uygulanan var mı bilemiyorum araştırabilirsiniz veya etrafınız da üreticiler varsa onlara da sorabilirsiniz, petshopculara sormayın pek anlamazlar.
Bakalım diğer arkadaşlar da ne yazıcak onların da yorumlarına bakın derimParmak için herhangi bir tedavi yöntemi yok gibi duruyor araştırdığım kadarıyla. 2 parmağı ile tüneği kavradığı sürece çok problem olmaz deniyor. Sanırım bekleyip görmekten başka bir çare kalmıyor. Teşekkürler ilginize.