Parçalanan sert diski

mavişmelis

Yeni Üye
Kusumun dışkısı aşırı sert parçalanan diski şeklinde tam çıkaramıyor bazen kabız gibi ikiniyor ama yapamıyor bazen normale dönüyor probiyotik veriyorum ara ara düzeliyo tekrar oluyor veterinere götürdüm ayriyeten bir şişlik vardı göğsünde röntgende kum taşı birikmesi vardı doktor kum taşı vermememi kendinin yavaş yavaş atacağını söyledi ama bu diski durumu beni korkutuyor bilgisi olan var mi

Sert dışkı kabızlık yani. İçeride su kalmadığı için dışkıyı yapmakta da zorlanıyor ve kuru şekilde çıkıyor. Kuşunuz ne kadar su tüketiyor?
Bu arada hangi probiyotiği kullanıyorsunuz? Vitamin içermiyor ise haftada 3 kere probiyotik veriniz her zaman. Ve haftada 2 çay kaşığı keten tohumu veriniz,keten tohumu lif içerir ve bağırsaklara faydalıdır,kabızlığa iyi gelir.
Bu arada kuşunuz papağan mı?
Kuşunuz muhabbet kuşu ise kum vermeyin gerek yok.

Yiyorsa sebze verin ayrıca haftada 3 kez probiyıtik

Sert dışkı kabızlık yani. İçeride su kalmadığı için dışkıyı yapmakta da zorlanıyor ve kuru şekilde çıkıyor. Kuşunuz ne kadar su tüketiyor?
Bu arada hangi probiyotiği kullanıyorsunuz? Vitamin içermiyor ise haftada 3 kere probiyotik veriniz her zaman. Ve haftada 2 çay kaşığı keten tohumu veriniz,keten tohumu lif içerir ve bağırsaklara faydalıdır,kabızlığa iyi gelir.
Bu arada kuşunuz papağan mı?
Kuşunuz muhabbet kuşu ise kum vermeyin gerek yok.
Suyunu takip edemiyorum pek. Entrobac probiyotik kullanıyorum. Muhabbet kuşu

Dışkı resmi ve kuşun videosunu paylaşır mısınız

Kuşta pankreas problemi var. Enzim içerikli bir probiyotik kullanmalısınız. Kanatlıoil prozim olabilir. İşe yaramazsa başka bir ilaç denemeliyiz.

Kanatlı oil prozim temin edin her hafta 3 kere kullanın her gün yenisini hazırlayarak.

Geri