Mustafa BÜYÜK
Onursal Üye
havucu sık veriyorum da marulu hafta da bir bazen 10 günde 1. tabakta havuç elma marul var bu arada
Maşallah allah nazarlardan saklasın pek bir tatlıymış
ufaklık konuşuyor bu aralar çok dilli maşallah. ceresi resimlerde pembe çıkardı artık mavimsi çıkmaya başladı. daha yeni 4 aylık oluyor tam erinlik dönemi
konuşmaya başladı cici kuş Ayşegül paşa aşkım diyor bu aralar mustafa demeye çalışıyor. çok değişik sesleri çıkıyor. verdiğimin hepisni yemiyor zaten ancak 5te 1ini yiyor feri kalanı kafesin tabanına
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:04 -->-> Daha önceki mesaj 00:03 --
tüy olayı derseniz tüyün kralına girdi bir türlü çıkmıyor çok tüy döküyor 1 aydır bakalım ne zamana toparlanacak
Mustafa Bey nee olmuş o kuşş öylee Maşşallah Maşallah..Aynı kuluçkadan kardeşide bende var kendime ayırmıştım şuan babamlarda canavar gibi oldu o da..Çok iyi bir gene sahip kuştur.
Allah uzun ömür versin diyelim.
serkan bey teşekkür ederim. paşaya iyi bakıyorum elimden gelse birlikte uyuyacağım [/Q
sizin paşada çok yemek yiyor mu ? benim sülüman maşallah bir koca yemliği bitiriyor. bu arada serkan beyden almışsınız paşa yı şanslısınız
serkan bey teşekkür ederim. paşaya iyi bakıyorum elimden gelse birlikte uyuyacağım [/Q
sizin paşada çok yemek yiyor mu ? benim sülüman maşallah bir koca yemliği bitiriyor. bu arada serkan beyden almışsınız paşa yı şanslısınız
evet çok yiyor ama sürekli meyve sebze olduğu için yemde çok belli olmuyor eksilme. evet teee ankaralardan aldım geldim paşayı
evet çok yiyor ama sürekli meyve sebze olduğu için yemde çok belli olmuyor eksilme. evet teee ankaralardan aldım geldim paşayı
valla sevindim adınıza. darısı bizim başımıza