Gerçekten güzel olmuş, güzel emek vermişsiniz ciddi ciddi. Elinize saglık.
Bir sorum olacak. Merdivenlerin üzerindeki boncukları ve yukarıdaki kuş evini nereden temin ettiniz ?
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bana da yapar mısınız acaba fiyatı karşılığında?
Çok teşekkür ederim hocam. Hangi malzemeleri temin etmeliyim nasıl ne olarak satın alınıyor özelden yazabilir misiniz? Ellerinize sağlık gerçekten muazzam bir işçilik.ür ederim hocam yapmayı düşünmüyorum yapsam bile hangi
bunun yapimiyla ilgili bir video ceker misiniz?
Bende yaptım ama böyle hazır tünekle değil dışardan ağaç dallarını toplayıp yontuyorum kuşlarım çok mutlular hem yerlere yem dökülmüyor herkese tavsiye ederim bu arada elinize sağlık böyle uğraştığınızı göre baya seviyorsunuz
Bu şekilde kuşlarına oyun alanı,yuva ve tünek yapacak arkadaşlara, hazır malzemeden çok kereste alarak marangozda istedikleri ölçülerde kestirmelerini öneririm. Geçen sene 4x8 cm 4 m çam keresteyi 15 tl ye almıştım.10 tl kestirme parası verdim.25 tl ye elimde istediğim ölçülerde çitalar oldu.Böyle çok daha bereketli oluyor.
Evet kare çıtaları bende o şekilde yaptım zaten ancak yuvarlak olanları malesef marangozlardan bulamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi