Yeni almadım 1 yıldır doğduğundan beri benimleKuşu yeni aldıysanız bu durum normal ortama alışmaya çalışıyodur
Strese girmiş olabilir, tüy değişiminde ise bu dönemlerde de ötmeleri azalıyor. Muhabbet kuşu sesi açın youtube üzerinden, eğer karşılık verip ötüyorsa muhtemelen yalnızlıktan ötürü strese girmiştir.Bazen bedensel bir hastalığa bağlı olarak ve yine Psikolojik olarak ötmeyi kesebilirler özellikle sosyal mahrumiyet ciddi bir rahatsızlık meydana getiriyor yani sahibinin muhabbet kuşuna olan ilgi ve alakasından dolayı ötmeyi kesebilir buda büyük ciddi bir rahatsızlık meydana getirir
Yumurta döneminden yeni çıktı bundan olabilirmi?Strese girmiş olabilir, tüy değişiminde ise bu dönemlerde de ötmeleri azalıyor. Muhabbet kuşu sesi açın youtube üzerinden, eğer karşılık verip ötüyorsa muhtemelen yalnızlıktan ötürü strese girmiştir.
Kuvvetle muhtemel.Yumurta döneminden yeni çıktı bundan olabilirmi?
Kızgınlık dönemi bitti mi sizin kuşun benim kuşum da kızgınlık döneminde çıkmıyo fln deniliyoYumurta döneminden yeni çıktı bundan olabilirmi?
1 ay gibi bir kızgınlık dönemi oluyorKızgınlık dönemi bitti mi sizin kuşun benim kuşum da kızgınlık döneminde çıkmıyo fln deniliyo
Yeni mi kızgınlık dönemine girdi benim muhabbet kuşum 4 aydır bu süreçte sürekli değil ama ara ara yumurtluyo1 ay gibi bir kızgınlık dönemi oluyor